Cara klik iklan dengan lebih sistematik

Salam sejahtera, hari ni saya nak tunjukkan cara kerja untuk klik iklan dengan Clixsense, Neobux dan Nerdbux dengan lebih cepat. Jika anda masih baru dengan program klik iklan dapat duit, dan masih belum faham cara klik iklan, lihat cara klik iklan di sini > CARA KLIK IKLAN DAPAT DUIT

Untuk mengklik iklan bagi satu-satu program, tentulah akan mengambil masa, jadi saya akan tunjukkan cara untuk klik iklan ketiga-tiga laman web sekaligus. Biar cepat, tapi sistematik!

Cara klik iklan

1. Sebaiknya gunakan browser Mozilla Firefox, pastikan bookmark toolbar ada di browser anda, caranya.. klik pada View——> toolbars—> bookmarks toolbar.

bookmark

2. Kemudian buat satu folder bertajuk PTC. Caranya letak cursor pada bookmark toolbar (pada gambar dibawah, ditunjukkan dengan anak panah hitam tu) kemudian right-click mouse anda dan pilih new folder

bookmark1

 

3. Namakan folder ni PTC. Klik Add.

bookmark2

4. Buka laman web Neobux login, kemudian bookmark laman web ini kedalam folder PTC tadi. Caranya klik bookmark this page—–>bookmark toolbar——->folder PTC. Kalau tak nampak folder PTC tu, klik tanda yg saya bulatkan dalam gambar dibawah. Kemudian klik “Done”.

bookmark4

 

bookmark3

 

5. Buat perkara yang sama untuk Clixsense dan Nerdbux. Sekarang, setiap kali anda ingin melihat iklan, klik pada folder PTC dan klik “Open all in tabs”

bookmark6

 

6. Ketiga-tiga laman web akan dibuka, login kesemuanya dan klik pada View Ads

nerd

 

7. Untuk bergerak dari satu-laman web ke laman web yang lain, tekan butang Control dan Tab pada keyboard laptop anda, maka anda dapat bergerak dari satu laman web ke laman web yang lain dengan lebih cepat. Semasa website Clixsense sedang loading, maka anda boleh klik iklan Neobux atau Nerdbux, jadi dapat menjimatkan masa.

keyboard

 

8. Setelah melihat iklan dan akaun anda telah dikreditkan dengan upah melihat iklan, tutup iklan yang dah anda tengok tu dengan segera, nanti confuse pulak nanti. Selamat mencuba!

 

Cara Mendapat Downline Clixsense

Cara Mendapat Downline Dalam Program Klik Iklan Dapat Duit

Ajak rakan-rakan join anda dalam program klik iklan percuma ini. Merujuk orang join di bawah anda (Rujukan) adalah satu-satunya cara anda akan membuat wang sebenar dengan Clixsense, jika anda hanya klik iklan ia akan mengambil masa yang lama untuk mendapatkan wang. Jika anda mendapatkan orang ramai untuk menyertai program Clixsense di bawah anda, anda akan mendapat bayaran setiap bulan untuk klik yang downline anda buat.

Sebarkan web promosi anda.

Ini merupakan langkah terpenting. Anda tidak akan mendapat duit yang banyak hanya dengan melayari iklan yang diberikan, tetapi jika anda mempunyai referral/downline yang ramai, maka disinilah baru anda akan dapat merasakan jumlah komisyen yang sangat berbaloi dan benar-benar boleh dijadikan pendapatan sampingan yang lumayan.

Cara Mendapatkan Referal/Downline. Ianya Mudah sahaja!

1. Klik pada ” Account Summary” di bahagian atas laman web Clixsense (username anda).  Kemudian scroll ke bawah dan dapatkan link affiliate anda contoh:  http://clixsense.com/3741680

<

 

3. Jemput rakan-rakan anda menyertai Clixsense dengan menghantar email kepada mereka. Jangan lupa masukkan link affiliate Clixsense anda dalam email tersebut. Contoh ayat: Jom buat duit dengan program klik iklan dapat duit ini! (Letakkan link affilate)

4. Senang je nak jemput rakan….lakukan setiap hari dan lihat perbezaannya dalam akaun anda!