Cara Withdraw Duit Klik Iklan Dari Ojooo.com

Salam sejahtera,

Apa khabar, sihat ke?

Kali ini saya nak tunjukkan cara nak withdraw duit dari lprogram klik iklan dapat duit OJOOO.com.

Saya suka program Ojooo ni sebab iklan dia banyak dan yg tertinggi boleh dapat USD 0.02 untuk satu iklan sebab saya ahli berbayar(upgraded). Jika anda ahli percuma, boleh dapat sehingga USD 0.01 untuk satu iklan.

Ok, ini cara nak withdraw duit:

1) Lihat pada balance duit yang ada dalam akaun anda

ojooowithdraw

2) Kemudian cari button “cash out funds” di bahagian sebelah kiri atas laman web Ojooo.com

ojooowithdraw1

3) Lepas tu masukkan amaun duit yang anda nak withdraw. Kemudian klik ” Cashout via Paypal”. Jika dia tanya “are you sure?” Klik OK 🙂 Tunggu je la duit tu masuk Paypal anda.

ojooowithdraw2

 

4) Selesai!. selamat mencuba!

ojooowithdraw3

Kerja Sambilan Dari Rumah- Klik Iklan Dapat Duit

Adakah terdapat kerja sambilan yang dapat
dilakukan di rumah tanpa perlu keluarkan modal?

Salam sejahtera. Jika anda seorang pelajar lepasan SPM, suri rumah, atau pelajar Universiti / Kolej ( sedang cuti semester ) mahupun seorang penganggur yang belum ada rezeki dapat kerja, rugi la jika tak gunakan masa terluang tu untuk buat duit online dengan kerja sambilan dari rumah tanpa modal. Ya, ianya tanpa modal. Apa yang perlu hanyalah sebuah komputer dan talian internet! Anda boleh buat kerja sambilan ini sambil-sambil buat kerja utama anda kerana kerjanya cuma klik iklan, biarkan iklan tu berjalan dan ianya cuma ambik masa 15-30 minit je sehari.. Tak kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan atau swasta, malah makcik-makcik pun boleh kalau boleh klik-klik dekat komputer tu..

Saya buat blog ni sebab nak kongsi pengalaman dan cara buat duit di internet dengan kerja sambilan tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. dah ramai orang yang cuba buat klik iklan dapat duit ni sebagai kerja part time dari rumah, namun saya nak ingatkan bahawa program ini berkonsepkan: “Anda Buat, Anda Dapat”. Kalau rajin klik, dapatlah banyak upah, kalau tak klik tak dapatlah. Upahnya dalam nilai USD dan kerjanya senang: klik iklan dan biarkan iklan tu berjalan. Jika nak income cepat naik untuk pendapatan tambahan yang lumayan, kena ajak sekali kawan-kawan join program ini ..kerana setiap klik yang dibuat oleh kawan-kawan atau orang di bawah anda akan memberi komisyen kepada anda. Ya, mereka klik, anda pun dapat komisyen.

Sekarang ni bukan senang nak cari duit, jika anda suka online, rajin buka facebook dan kerja memang mengadap komputer saban hari, eloklah sambil-sambil kerja tu, buat kerja klik iklan ni. Oh ya, tapi nak klik-klik ni guna laptop atau desktop ye, bukan handphone!

Jika anda boleh klik?..anda boleh buat duit dengan 2 cara:

  1. KLIK IKLAN DAPAT DUIT- Program ini dinamakan program Paid To Click (PTC). Untuk buat duit online dengan PTC ni, ada banyak syarikat pengiklanan yang menawarkan kerja klik iklan dapat duit, contohnya Ojooo, Neobux, Wordlinx, Buxcap dan Scarlet- Clicks. Keahlian Neobux sekarang telah mencecah 6,591,209 (lebih 6 juta) dan keahlian diterima dari seluruh dunia..
  2. KUMPUL BITCOIN PERCUMA. Kumpul bitcoin ni macam kumpul emas- nilainya semakin meningkat, jangan tak tau anda boleh kumpul secara percuma je..Untuk kumpul bitcoin percuma baca di bahagian akhir post ini.

Saya tunjukkan PROGRAM KLIK IKLAN DAPAT DUIT dulu.

1. Ojooo

Ojooo adalah satu program klik iklan dapat duit yang sedang berkembang pesat dari negara German. Ojooo ni best sebab upah dia lebih sikit…0.001 hingga 0.005 usd. Jika anda menaja, komisyen 50% akan diberi dari setiap klik rujukan anda. Satu ciri yang sangat istimewa pada Ojooo adalah bonus rujukan. Bagi setiap 100 dan 1000 klik dari rujukan anda pada setiap jenis iklan, anda akan mendapat bonus sehingga 50 $! Beli keahlian premium dan perolehi 10 $ dari setiap pembelian upgrade rujukan anda.

Klik DAFTAR OJOO DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Ojooo.

Boleh rujuk PANDUAN DAFTAR OJOOO DISINI.

Lihat CARA KLIK IKLAN OJOOO DISINI.

Lihat CARA NAK DAPAT DOWNLINE OJOOO DISINI

Lihat CARA WITHDRAW DUIT OJOOO KAT SINI

2.NeoBux

Telah berjalan dan membayar sejak tahun 2008. Laman web ini adalah cukup baik jika anda boleh refer/taja ahli. Keistimewaan Neobux: boleh menyewa refferals/tajaan untuk harga yang kecil, yang akan meningkatkan income anda, dan dengan itu boleh sewa lebih banyak refferals lagi, seterusnya menambah pendapatan. Satu syarikat PTC yang terkenal dengan pembayaran serta merta dan dipercayai. Anda juga boleh melakukan tawaran dan kerja lain untuk menjana pendapatan sampingan. Anda boleh withdraw apabila anda telah mencapai USD 2.00. Jika berminat untuk mencuba, sila daftar Neobux di DAFTAR NEOBUX DISINI.

3. Wordlinx

Wordlinx , syarikat dipunyai dan diuruskan oleh Rogue Media, United Kingdom adalah laman PTC yang telah dilancarkan secara rasmi sejak Oktober 2003 (dah lebih 10 tahun), salah satu paid to click site yang paling tua dan terbukti menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang genuine/sahih. Banyak ciri-ciri membuat Wordlinx satu sistem yang selamat, seperti: syarikat yang didaftarkan, perlindungan ddos, kakitangan berdedikasi dan professional, pelan perniagaan yang stabil, sokongan yang sangat baik, pembayaran segera, forum dan admin yang aktif.

Klik DAFTAR WORDLINX DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Wordlinx.
WordLinx - Get Paid To Click

4. Scarlet- Clicks

Scarlet – Clicks telah dilancarkan pada tahun 2009. Syarikat ini beroperasi oleh pemilik yang bernama Dimitrios Kornelatos ( Kordim ) dari Greece. Anda boleh dapat duit dengan melihat iklan mereka iaitu upahnya diantara $0.005 hingga 0.01 usd.

Klik DAFTAR SCARLET CLICKS DI SINI atau klik banner di bawah untuk mendaftar dengan Scarlet-Clicks

5. Buxcap

Ini satu lagi laman PTC yang boleh dipercayai. Ahli boleh mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah dengan melihat laman web, video dan lain-lain. Jana pendapatan sehingga $ 0.01 per klik dan sehingga 0.01 per klik rujukan anda.

DAFTAR BUXCAP DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar dengan Buxcap.

6. Clixsense. Laman web ini telah dimulakan sejak tahun 2007, sebelum ini ia adalah salah satu laman web PTC (paid to click) yang paling terkenal, akan tetapi, mulai 15 Julai 2017, tiada lagi program klik iklan. Anda boleh menjana pendapatan tambahan dari Clixsense dengan menjawab survey, melakukan offer dan tasks. Jika anda faham dan mahir berbahasa Inggeris, anda boleh join percuma. Klik Daftar Clixsense atau klik pada banner di bawah untuk join. Boleh keluarkan duit jika ada minima USD 10 dalam akaun Clixsense anda. Lihat Cara Daftar Clixsense.

Komisyen

  1. Untuk PTC Ojooo dan Scarlet-Clicks, anda boleh guna Paypal atau Payza. Jika guna Paypal, dari Paypal boleh withdraw ke akaun bank tempatan. Kalau guna Payza, boleh withdraw ke bitcoin wallet. Sila Daftar Paypal, lihat CARA DAFTAR PAYPAL
  2. Untuk Neobux, Clixsense dan Buxcap, komisyen anda akan dibayar ke akaun Payza anda. Kemudian dari akaun Payza, anda boleh keluarkan duit ke bitcoin wallet. Untuk itu, anda perlu mendaftar dengan Payza. Rujuk Panduan Pendaftaran Payza: CARA DAFTAR PAYZA DI SINI.
  3. Untuk paid to click Wordlinx, anda perlu ada akaun Paypal untuk keluarkan duit upah klik iklan. Daftar Paypal, lihat CARA DAFTAR PAYPAL

Sekali lagi saya katakan bahawa anda tidak boleh menjadi kaya dalam satu hari dengan program klik iklan seperti ini. Ianya bersifat sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit. Program ini jenis: ANDA BUAT, ANDA DAPAT.

PENTING**: mesti join: KUMPUL BITCOIN SECARA PERCUMA_KLIK SINI UNTUK CARANYA

Terimakasih, dan selamat mencuba.

 

OneXOX Prepaid