Bukti Income Clixsense

Bukti Income Clixsense

Ramai yang tak percaya boleh dapat income dengan hanya klik-klik iklan je, tambah pulak upah klik iklan sedikit je, ye lah, sapa nak bagi upah besar dengan kerja yang senang macam klik iklan ni! Yang penting dapat tambah income sikit-sikit secara part time, buat sikit- sikit setiap hari, lama-lama jadi bukit.

Gambar-gambar di bawah ialah bukti income dari program PTC Clixsense. Jika tekun dan sabar klik iklan, anda pun boleh dapat income macam ni. Hanya perlu rajin klik sikit2 setiap hari secara santai-santai dari rumah, kemudian sharekan program ni dengan rakan-rakan seramai yang mungkin!

Kalau nak klik sorang-sorang income lambat naik, ajak rakan2 join seramai yang boleh, lagipun nak join PERCUMA je. Rajin2 la promosi di laman sosial!. Bila ada ramai downline, anda akan lihat komisyen bertambah dengan lebih cepat sebab bila ada orang register di bawah link anda, anda dapat komisyen, lepas tu bila downline anda klik iklan, setiap iklan yang mereka lihat, anda akan dapat komisyen juga.

Lihat bukti income yang saya dapat dari Clixsense

  • 7 Januari 2014

buktics1k

  • 15 Mac 2014

buktics2k

  • 27 Mei 2014

buktics3k

  • 1 November 2014

buktics4k

  • 31 Januari 2015

buktics5k

  • 23 Jun 2015

buktics6k

  • 11 Disember 2015

buktiincome6-11dis2015