Bukti Bayaran Upah Klik Iklan Ojooo

Bukti Bayaran Upah Klik Iklan Ojooo

Alhamdulillah, pada 25 September 2015, saya terima bayaran kedua dari upah klik iklan dari laman PTC (klik iklan dapat duit) Ojooo.com Sebelum ni saya ada post bukti bayaran upah klik iklan yang pertama dengan Ojooo. Boleh tengok kat sini ==> Bukti Income Ojooo.com

buktiojooo

Kalau tak silap dah lama dah saya request payment ni, 4 bulan yang lepas, iaitu pada bulan Mei..jenuh juga tunggu, tapi Ojooo tetap membayar ahli yang request bayaran, walaupun agak lambat. Itulah ciri yang penting bagi sesuatu laman PTC, yang penting ialah laman PTC ini membayar ahli-ahli mereka. Saya tunjukkan bukti bayaran upah klik iklan Ojooo hari ini. Saya pasti berjuta ahli di seluruh dunia yang request pengeluaran upah klik iklan mereka, jadi perlu ikut waiting list atau senarai menunggu untuk pastikan semua ahli di bayar..yang penting bersabar!

Setiap hari saya hanya pastikan saya klik iklan sebanyak 4 iklan setiap hari untuk menerima komisyen dari klik yang dibuat oleh downline atau orang bawah saya. Kerjanya mudah saja, hanya klik iklan dan biarkan iklan tu berjalan, tak tengok pun takpe. Boleh buat sambil2 buat kerja di komputer, hanya perlu trace/ikut lakaran yang disuruh untuk dapat upah dalam usd. Tengok gambar dibawah ni. Selamat mencuba!

Untuk step-by step Cara Withdraw Duit Klik Iklan & Bukti Bayaran Ojooo boleh klik link ini.

ojooo