Strategi Neobux: Kerja Sambilan Dari Rumah Tanpa Modal

STRATEGI NEOBUX: JANA PENDAPATAN DENGAN KERJA SAMBILAN DARI RUMAH TANPA MODAL

Berikut ialah strategi bagaimana nak menjana duit dengan kerja sambilan dari rumah tanpa modal dengan program Neobux. Ini adalah strategi bagaimana untuk menjana pendapatan tambahan yang lebih baik dari internet, hanya dari depan laptop/desktop dari keselesaan rumah anda. Boleh buat secara part time bila ada masa lapang, bukannya susah pun, klik iklan je!

Terdapat banyak laman web yang menawarkan strategi dan tips (hanya google je Strategy Neobux, anda akan jumpa. Saya akan tunjukkan satu versi strategi neobux..

Anda boleh mulakan dengan sedikit pelaburan modal jika anda ada duit, tapi sebenarnya anda boleh memulakan dengan TIADA wang yang keluar daripada poket anda! Anda boleh menggunakan pendapatan yang anda dapat dari upah klik iklan dapat duit untuk membina team anda dan menjana pendapatan tambahan dari internet.

STRATEGI NEOBUX? BAGAIMANA?

Ok, saya tunjukkan caranya. Masa yang diperlukan dalam 15-20 minit sehari.

Strategi Jana 50 USD Setiap Hari Dengan Program Klik Iklan Dapat Duit Neobux: Tiada Pelaburan Diperlukan!

Namun permainan ini memerlukan sesuatu nilai yang dipanggil KESABARAN. Ya, teknik ni memerlukan masa, jadi bersabarlah.

Dengan kaedah ini, anda tidak perlu melaburkan duit untuk mendapatkan hasil. Jika anda mempunyai duit untuk melabur, silakan, boleh melakukannya dan anda akan melihat hasil yang lebih cepat. Kunci untuk membuat wang di Neobux adalah melalui RUJUKAN. Ianya mudah, jika anda tidak mempunyai rujukan, anda TIDAK AKAN dapat menjana pendapatan dari program klik iklan dapat duit Neobux ini.

Saya faham, bukan mudah nak dapat rujukan dan bukan semua orang rajin nak promosikan link sendiri,  tapi, di Neobux, anda boleh MENYEWA RUJUKAN.

Sewaan rujukan di Neobux adalah orang sebenar (BUKAN ROBOTS) dan kosnya 0.20 usd sebulan untuk setiap orang rujukan sewa. Ada yang aktif dan masalahnya, ada yang tidak aktif, tetapi untuk rujukan yang tidak aktif ni, anda boleh kitar semula dengan kos 7 sen (0.07 usd)
Ia mungkin kelihatan seperti banyak, tetapi ia berbaloi. Jika anda tidak mengitar semula rujukan yang tidak aktif, anda akan kehilangan wang.

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah Daftar Untuk Neobux DISINI

Langkah 1:

Mula mengklik iklan anda setiap hari. Apabila anda mencapai 75 sen (0.75 usd) dari upah klik pada iklan anda sendiri (jika anda tidak melabur wang) anda sudah mampu untuk menyewa 3 rujukan. (TETAPI JANGAN sewa Rujukan lagi!). Ia mengambil masa beberapa hari untuk mendapatkan 75 sen dan ada orang yang begitu bersemangat untuk menyewa referral sebaik sahaja akaun mereka mencecah 75 sen. Tapi mereka tidak sedar bahawa mereka tidak mempunyai wang yang cukup untuk mengekalkan rujukan sewa mereka dan akhirnya kehilangan rujukan sewa tersebut kerana tak boleh nak maintain rujukan sewa. Perlu ingat, harga 0.20 usd tu untuk sewaan sebulanje, lepas tu kena bayar lagi untuk maintain mereka untuk bulan berikutnya.

Langkah 2:

Ok jadi sebelum anda menyewa referral anda perlu dapatkan dulu sekurang2nya $ 3 upah klik iklan anda (Atau Anda Boleh Melabur Untuk Cepat) dan kemudian memindahkannya kepada baki sewa anda (rental balance). Dengan cara ini anda mempunyai $ 1 untuk setiap referral dan anda dengan mudah akan dapat mengitar semula mereka jika mereka tidak aktif atau boleh membayar untuk mengekalkan mereka selama satu bulan lagi. Ia akan mengambil sedikit masa untuk mendapatkan $ 3, tetapi dengan cara ini anda akan dapat menjaga rujukan sewa anda dan menukar rujukan yang tidak aktif untuk yang aktif tanpa rasa takut bahawa anda tidak akan dapat membayar untuk mereka.

Gambar diatas menunjukkan bagaimana nak pindahkan duit upah klik anda di Main Balance ke Rental Balance untuk beli atau maintain rujukan sewa Neobux anda

Kerja sambilan dari rumah tanpa modal.

Baiklah, saya akan sambung dengan langkah ke 3 dan ke 4 pada post berikutnya..jumpa lagi, sabar ya!

Apakah perbezaan Autopay dan Autorenew dalam Program Neobux?

Apakah perbezaan antara Autopay dan Autorenew dalam Program Klik Iklan Dapat Duit Neobux?

Autopay

Jika anda mengaktifkan AutoPay, pada klik pertama yang dibuat oleh rujukan sewa anda setiap hari, anda akan membayar untuk memastikan rujukan itu disewa semula pada hari berikutnya. Pada asasnya, anda akan membayar satu hari terlebih dahulu dari tarikh akhir rujukan sewa anda. Kosnya akan ditolak daripada baki sewa anda.

Jika rujukan sewa anda tidak klik, anda tidak akan membayar untuk hari yang berikutnya.

Jadi, bayangkan anda menyewa 50 rujukan sewa dengan perbelanjaan $ 10 untuk sewa sebulan. Daripada membayar $ 10 lagi pada bulan berikutnya (renew), anda boleh membayar untuk mereka setiap hari, berdasarkan klik pertama yang dibuat oleh rujukan sewa tersebut pada satu-satu hari.

Sebenarnya anda akan lebih menjimatkan wang dan anda tidak akan kehabisan rujukan. Juga, anda tidak perlu bimbang tentang tarikh akhir. Ia adalah lebih mudah untuk membayar dengan cara ini, ia juga lebih murah untuk anda kerana anda dapat menjimatkan wang untuk menyewa rujukan sewa yang aktif sahaja. Ini sesuai untuk ahli Standard yang tidak mempunyai rujukan sewa yang ramai.

Jika baki sewa anda tidak mempunyai dana yang mencukupi, ia akan memotong baki utama anda. Jika kedua-dua baki tidak mempunyai dana yang mencukupi, ia tidak akan dicetuskan dan hanya akan bekerja lagi apabila salah satu daripada baki mempunyai dana yang cukup.

Autorenew

AutoRenew adalah proses pembaharuan rujukan sewa anda secara automatik.

AutoRenew berfungsi setiap hari dan memanjangkan tarikh akhir rujukan anda berdasarkan tempoh pembaharuan yang anda pilih dan masa sebelum tamat. Anda boleh mengaktifkan AutoRenew dengan cara yang sama yang anda lakukan dengan AutoPay.

Untuk Autorenew, ada dua pilihan akan diberikan:

Tempoh/Period: Ini adalah masa untuk sewa rujukan anda dilanjutkan. Anda boleh memilih mana-mana tempoh pembaharuan manual biasa (15, 30, 60, 90, 150, dan 240 hari). Ada sedikit diskaun yang diberikan bagi setiap tempoh (kecuali bagi 15 hari).

15 hari – tiada diskaun
30 hari – 5% diskaun
60 hari – 10% diskaun
90 hari – 18% diskaun
150 hari – 25% diskaun
240 days – 30% diskaun

Sebelum/ Before: Masa sebelum pembaharuan automatik akan dicetuskan. Anda boleh memilih berapa hari yang anda mahu sebelum tarikh akhir sewa untuk fungsi autorenew rujukan anda dicetuskan.

Auto renew sesuai jika anda seorang upgraded akaun (Golden/Ultimate), baki dalam akaun yang banyak serta mempunyai rujukan sewa yang ramai.

Saya cadangkan anda memilih fungsi Autopay untuk rujukan sewa anda.

Cara mengaktifkan fungsi Autopay

1. Klik pada username anda

2. Kemudian klik pada “Referals”.

3. Pilih berapa ramai rujukan sewa yang anda inginkan. Ini berdasarkan baki dalam akaun anda, samada akaun sewaan(rental balance) atau akaun utama anda (main balance). 3 rujukan sewa berharga 0.6 usd, 5 rujukan berharga 1 usd, 10 rujukan berharga 2 usd, begitulah seterusnya, setiap orang rujukan sewa berharga 0.2 usd.

4. Anda juga boleh menambahkan wang dalam akaun sewaan anda, caranya ialah dengan mengklik butang disebelah kanan ” Add funds”

5. Kemudian boleh pilih cara anda nak lakukan pembayaran. Boleh guna Paypal atau Payza.

Selamat mencuba!

 

Saya tiada downline, bagaimana saya nak buat duit dengan Neobux?

Cara But Duit Dengan Neobux Tanpa Sebarang Rujukan Langsung.

Jika setiap klik saya hanya dapat sedikit duit, sampai bila saya nak klik iklan untuk keluarkan duit?

Sebenarnya ada cara untuk membuat duit dengan Neobux. Anda perlu ada strategi. Yang terbaik ialah jika anda dapat rujukan langsung, iaitu mengajak rakan-rakan masuk ke dalam bisnes ini dan menjadi ahli yang aktif, maksudnya mengklik iklan setiap hari. Akan tetapi jika anda seorang yang tak pandai menaja atau tak nak menaja, anda boleh menyewa rujukan.

Jika anda menghadapi masalah untuk mendapatkan rujukan langsung, anda tidak perlu bimbang kerana  Neobux membolehkan setiap ahli untuk menyewa rujukan yang akan bekerja dan mendapatkan wang untuk kita.

# 1 Daftar di sini:

 

# 2 Setelah mendaftar, kini  anda perlu klik semua iklan terutamanya iklan berwarna oren, kerana ia diwajibkan supaya anda akan dapat bayaran dari rujukan sewa anda di masa hadapan.

fixedad

Anda juga boleh bermain Adprize dan jika anda bernasib baik anda boleh menang $ 0.50, $ 10, $ 20, $ 50 atau malah keahlian emas yang bernilai $ 90. Ramai ahli telah menang dalam adprize, boleh check tentang Adprize di dalam forum Neobux jika anda mahu.

# 3 Setelah mencapai $ 3.0 di dalam akaun, sekarang anda boleh mula menyewa rujukan. Kosnya ialah $ 0.6 anda boleh sewa 3 orang rujukan, simpan baki dalam akaun untuk kegunaan recycle rujukan sewa yang tak aktif. Kemudian hidupkan ciri-ciri autopay.

# 4 Teruskan mengklik iklan setiap hari dan kumpulkan lagi wang untuk menyewa rujukan. Terus lakukan kaedah ini sehingga anda mencapai 300 disewa rujukan yang akan memberi anda $ 6 sehari.

# 5 Apabila anda telah mencapai maksimum 300 rujukan, berhenti menyewa rujukan dan kumpul wang sehingga $ 90 untuk menaik taraf keahlian anda ke Golden untuk menggandakan pendapatan anda.

# 6 Sebaik sahaja anda adalah ahli emas, anda perlu menyewa sehingga 2000 rujukan dan anda boleh mendapat sehingga $ 80 sehari.

# 7 Untuk menambah lagi pendapatan, anda boleh upgrade ke akaun Ultimate untuk mendapat $ 160 sehari.

 

Saya ada membuat Panduan Strategi Neobux dalam bentuk pdf, boleh dapatkannya disini. Klik PANDUAN STRATEGI NEOBUX

Semua ini akan mengambil masa, ini bermakna anda tidak boleh berputus asa, jadilah seorang yang optimistik dan bekerja keras. Tidak ada cara mudah untuk mendapatkan wang. Hanya skim cepat kaya atau laman web penipuan yang akan memberitahu anda bahawa anda boleh mendapat wang tanpa melakukan apa-apa. Percayalah.

Dapatkan Panduan Strategi Neobux Secara PERCUMA.

Apabila saya mula-mula menyertai NeoBux beberapa bulan yang lepas, saya rasa mustahil untuk menjana pendapatan yang baik apabila melihat bayaran melihat iklan hanyalah satu sen per klik. Masa tu saya masih baru dengan Neobux jadi tiada sebarang pengetahuan berkenaan NeoBux apatah lagi mempunyai strategi untuk berjaya dalam Neobux, oleh itu saya tak berapa serius dalam peluang ni.

Walau bagaimanapun, tidak lama kemudian saya telah terbaca berkenaan Panduan Strategi Neobux di internet yang menerangkan bagaimana untuk menyewa rujukan dan semenjak tu saya mula melihat NeoBux sebagai perniagaan yang tidak hanya “Paid To Click sites (PTC)” tetapi satu peluang buat duit yang lumayan jika dilakukan dengan teknik yang betul. Mempunyai rujukan adalah satu-satunya cara anda akan membuat wang sebenar dengan apa jua laman PTC, jika anda hanya klik iklan ia akan mengambil masa yang lama untuk mendapatkan wang. Dengan mempunyai rujukan yang ramai dibawah anda yang aktif, anda akan mendapat bayaran setiap bulan untuk setiap iklan yang mereka lihat.

Setelah mencuba sendiri menyewa rujukan untuk Neobux, saya mula nampak peningkatan dari segi bayaran yang saya dapat setiap bulan. Dengan ini, saya telah menterjemah panduan yang saya jumpa di internet dan berkongsi dengan anda prinsip-prinsip asas menyewa rujukan NeoBux, bagaimana untuk menguruskan rujukan NeoBux anda, bagaimana untuk mempunyai rujukan langsung secara PERCUMA yang ditambah ke akaun anda secara automatik dan lain-lain Tips & Trik untuk program Neobux.

Panduan ini adalah KRITIKAL dan penting untuk kejayaan anda dalam program klik iklan dapat duit Neobux. Setiap ahli NeoBux perlu membaca panduan ini kerana terdapat teknik sebenar menjana pendapatan tambahan dengan program klik iklan dapat duit seperti Neobux. Ia adalah sebagai satu penyelesaian untuk isu-isu atau masalah biasa yang dialami oleh ahli-ahli NeoBux.

Cara Mendapatkan Panduan Strategi Neobux.

Panduan Strategi Neobux ini akan saya berikan secara PERCUMA kepada semua downline Neobux saya.

 

Langkah 1.

Klik pada banner di bawah untuk mendaftar ke dalam program Klik Iklan Dapat Duit Tanpa Modal Neobux.

 

Langkah 2

Klik sini ::::::> “Panduan Strategi Neobux” selepas mendaftar Neobux. Saya akan hantarkan panduan ini ke email anda secara Percuma!

Sekian terimakasih.