Strategi Buat Duit Dengan Clixsense

Pocket

Salam sejahtera. Kali ini saya akan berikan panduan bagaimana caranya hendak buat duit dengan Clixsense. Kalau nak berjaya dalam sesuatu program klik iklan PTC, mestilah kena ada caranya/strategi. Tujuannya ialah untuk menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah dari depan komputer anda dengan Program Buat Duit Clixsense. Yang penting, anda boleh buat duit dengan program klik iklan yang tidak memerlukan sebarang MODAL!. Lihat step-step dibawah:

1. Teruskan mengklik iklan setiap hari di Clixsense. Untuk buat duit di Clixsense akan mengambil masa kerana sebagai ahli akaun Standard iaitu akaun percuma, bayaran yang anda terima ialah sehingga 0.01 usd setiap iklan yang anda lihat.

2. Ajak rakan-rakan menyertai Clixsense di bawah link anda. Untuk mendapatkan link anda, klik pada username anda. Kemudian klik pada ” Account Summary”.

3. Copy link anda di bawah My Affiliate details

4. Dengan link ini anda boleh email rakan-rakan atau ‘post’kan link anda di Facebook supaya mereka boleh mendaftar melalui link anda. Lihat kepentingan mempunyai downline yang ramai  dan panduan menjemput rakan-rakan menyertai program buat duit Clixsense DISINI. Buat setiap hari untuk menambahkan bilangan downline ANDA.

5. Teruskan mengklik iklan sehingga anda mempunyai wang sejumlah USD 17.00 dalam akaun dan gunakan wang ini untuk meng”upgrade” akaun ke akaun PREMIUM. Bayaran ini adalah untuk SETAHUN. Dengan akaun Premium, anda mendapat upah yang lebih untuk melihat iklan.

6. Jika anda mempunyai kad kredit, anda boleh juga meng’upgrade” ke akaun Premier dengan harga usd 17 atau dalam Rm 60 untuk bayaran setahun. Sila lihat kelebihan akaun ini di “Premium Account”.

7) Postkan sekurang-kurangnya satu post (tulis mengenai peluang buat duit Clixsense: eg: Jom klik iklan!)  dan masukkan link affiliate ANDA sendiri, letak di wall facebook anda..ia adalah sebagai satu usaha untuk mengembangkan network Clixsense anda sendiri! Saya cadangkan anda post di wall facebook anda seminggu sekali.

Sebelum ni saya ada tawarkan bantuan downline Clixsense, kerana blog ini ada di page pertama di google, tapi kerana blog saya telah di hack oleh mereka yang tak bertanggungjawab, maka saya tak dapat lagi memberi bantuan downline Clixsense..harap maklum

 

31 Replies to “Strategi Buat Duit Dengan Clixsense”

  1. as salam,
    saya baru mendaftar dan dh cuba bt klik…dlm 100 lebih kot…tp knp xnampak dlm summary ye?

    camana nk bt afiliate mcm akak bt ni..ada downline?
    t.kasih

    1. Salam, sepatutnya bila klik iklan anda akan dapat upah, boleh tanya “Helpdesk”, submit a ticket..hantar soalan pada pihak Clixsense. Untuk mengajak rakan2 menyertai Clixsense, hantar email kepada rakan dan masukkan lnk affiliate anda.. baca di SINI

  2. dah buat semua tapi x ada downline pon…macam mana nak dapatkan duit ni tak faham langsung…minta pencerahan di sini

  3. assalamualaikum..akk sy nk tanya pasl paypal.sy xdk account mybank sy cma ad account bank islam je..tpi sy dh cba wt masukkn no kad yg kt belakg 2 tpi xblh..past 2 sy nk kna wt account mybank jgk ke?

    1. Di facebook, tak boleh iklan kerana di larang, mungkin sebelum ni ramai yg iklan secara spamming. Jika nak promote, email saja pada rakan2 atau buat blog dengan blogspot. Link clixsense tidak dibenarkan di facebook

  4. Saya dh masuk cliksenses ni lama dln 3 bulan tp satu sen tk dpt lg sbb bila saya nak update akaun je tk boleh…jd saya tak tahu jumlah sebenar dlm akaun says.. boleh tk ajar saya mcmna nk withdrawl duit saya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *