Saya tiada downline, bagaimana saya nak buat duit dengan Neobux?

Pocket

Cara But Duit Dengan Neobux Tanpa Sebarang Rujukan Langsung.

Jika setiap klik saya hanya dapat sedikit duit, sampai bila saya nak klik iklan untuk keluarkan duit?

Sebenarnya ada cara untuk membuat duit dengan Neobux. Anda perlu ada strategi. Yang terbaik ialah jika anda dapat rujukan langsung, iaitu mengajak rakan-rakan masuk ke dalam bisnes ini dan menjadi ahli yang aktif, maksudnya mengklik iklan setiap hari. Akan tetapi jika anda seorang yang tak pandai menaja atau tak nak menaja, anda boleh menyewa rujukan.

Jika anda menghadapi masalah untuk mendapatkan rujukan langsung, anda tidak perlu bimbang kerana  Neobux membolehkan setiap ahli untuk menyewa rujukan yang akan bekerja dan mendapatkan wang untuk kita.

# 1 Daftar di sini:

 

# 2 Setelah mendaftar, kini  anda perlu klik semua iklan terutamanya iklan berwarna oren, kerana ia diwajibkan supaya anda akan dapat bayaran dari rujukan sewa anda di masa hadapan.

fixedad

Anda juga boleh bermain Adprize dan jika anda bernasib baik anda boleh menang $ 0.50, $ 10, $ 20, $ 50 atau malah keahlian emas yang bernilai $ 90. Ramai ahli telah menang dalam adprize, boleh check tentang Adprize di dalam forum Neobux jika anda mahu.

# 3 Setelah mencapai $ 3.0 di dalam akaun, sekarang anda boleh mula menyewa rujukan. Kosnya ialah $ 0.6 anda boleh sewa 3 orang rujukan, simpan baki dalam akaun untuk kegunaan recycle rujukan sewa yang tak aktif. Kemudian hidupkan ciri-ciri autopay.

# 4 Teruskan mengklik iklan setiap hari dan kumpulkan lagi wang untuk menyewa rujukan. Terus lakukan kaedah ini sehingga anda mencapai 300 disewa rujukan yang akan memberi anda $ 6 sehari.

# 5 Apabila anda telah mencapai maksimum 300 rujukan, berhenti menyewa rujukan dan kumpul wang sehingga $ 90 untuk menaik taraf keahlian anda ke Golden untuk menggandakan pendapatan anda.

# 6 Sebaik sahaja anda adalah ahli emas, anda perlu menyewa sehingga 2000 rujukan dan anda boleh mendapat sehingga $ 80 sehari.

# 7 Untuk menambah lagi pendapatan, anda boleh upgrade ke akaun Ultimate untuk mendapat $ 160 sehari.

 

Saya ada membuat Panduan Strategi Neobux dalam bentuk pdf, boleh dapatkannya disini. Klik PANDUAN STRATEGI NEOBUX

Semua ini akan mengambil masa, ini bermakna anda tidak boleh berputus asa, jadilah seorang yang optimistik dan bekerja keras. Tidak ada cara mudah untuk mendapatkan wang. Hanya skim cepat kaya atau laman web penipuan yang akan memberitahu anda bahawa anda boleh mendapat wang tanpa melakukan apa-apa. Percayalah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *