Jom Buat Duit Sambil Surfing Di Traffic Swirl

Pocket

Salam sejahtera,

Kali ini saya akan terangkan mengenai satu traffic exchange yang menjadi favourite saya, iaitu Traffic Swirl. Jika anda baru mengenai Traffic Exchanges (TE), ia adalah satu program untuk pertukaran trafik, iaitu anda perlu melayari laman web orang lain supaya mereka melayari web anda. Dengan cara ini anda boleh mempromosikan website anda, ini sesuai jika anda mempunyai bisnes online untuk dipromosikan ke khalayak global. Saya promosi bisnes GLOBAL NI.

Mengapa Traffic Swirl Istimewa?

  1. Anda mendapat cash dengan surfing (melayari laman web). Setiap hari anda login, terdapat task atau kerja yang anda perlu lakukan, dan anda akan di bayar upah cash. Hanya buat task ini secara konsisten setiap hari dan wang dalam akaun anda meningkat. Upgrade akaun anda ke akaun Pro untuk dapatkan lebih hadiah.bonus
  2. Traffic Swirl mempunyai “chat feature” untuk anda berbual dengan ahli lain semasa anda melayari laman web, dan TE ini ada banyak smiley untuk anda guna, sekurang-kurangnya 50 ke 100! Chat di Traffic Swirl adalah yang paling aktif yang saya pernah dilihat dalam Pertukaran Trafik, semua ahli baik dan peramah!.
  3. Banyak Peraduan dan Hadiah! Antara hadiah yang disediakan ialah:

chest

a) Treasure chests– kumpulkan treasure chests dan kunci semasa anda surfing untuk memenangi hadiah kredit dan wang.

refcontest

b) Peraduan bulanan top referral (tajaan tertinggi)- Mereka yang mendapat tajaan tertinggi bagi bulan itu akan mendapat naik taraf percuma seumur hidup Pro. Juga undian secara rawak untuk semua yang merujuk 5 atau lebih dalam sebulan untuk memenangi usd 10 atau 5000 kredit.

rapidwin

c) Rapid Win Game– Setiap 5 minit pemenang akan dipilih daripada permainan ini untuk memenangi kredit atau wang tunai!

ticket1

d) Weekly Ticket Drawing- Setiap minggu tiket dipilih, jika tiket anda terpilih anda menang
1000 kredit dan usd 5, anda mendapat tiket setiap 100 muka surat yang dilayari.

promoter

e) Top Promoter Bonus- Promosikan laman referral anda 1000 + kali dan dapatkan hadiah  bonus!

event_shellgame

f) Shell Game Sunday- Teka shell yang ada menyimpan bola hijau dan jika tepat tekaan anda, dapat hadiah 🙂

event_cash

g) Cash Money Monday- Ahli mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah pada papan permainan Swirly Paws!

chest

h)Treasure Chest Tuesday– Kongsi chest dan kunci ini dengan rakan-rakan anda (dan anda akan menerima dari mereka juga).

event_party

i) Traffic Swirl Surf Party Wednesday– Layari 50 halaman Trafik Swirl dan  2 tetamu TE untuk memenangi hadiah!

event_thursday

j) Thunderous Thursday– Bonus kilat rawak dianugerahkan sepanjang hari!

event_friday

k) Friday Funday- Empat permainan yang paling popular di dalam satu hari!

event_secretagent

i) Secret Agent Saturday- Cari ejen itu dan memenangi hadiah, dugaan yang salah ejen menang!

Kesimpulannya: Trafik Swirl adalah traffic exchange yang sangat menarik, mempunyai ruangan chat dan ada banyak permainan dan pertandingan yang dibuat untuk semua ahli  sehingga kerana anda tidak mahu ketinggalan menyertainya. Yang lebih penting ialah anda memerlukan pertukaran trafik untuk mempromosikan bisnes online anda! Apa yang kita mahu apabila kita menggunakan TE, ialah kita mahu website kita untuk dilihat oleh orang lain.

Sertai secara percuma di sini. Klik Trafik Swirl

Gunakan Kod Promosi:  SignUpBonus untuk mendapat hadiah kredit dari admin Traffic Swirl (dari 500-650 mengikut admin TrafficSwirl).

Saya mempunyai bonus istimewa untuk anda:

Selepas anda menyertai Traffic Swirl, mengaktifkan akaun dan melayari 50 muka laman web, saya akan menghantar tambahan 100 kredit bonus ke akaun anda!

Selamat Mendaftar!

4 Replies to “Jom Buat Duit Sambil Surfing Di Traffic Swirl”

  1. saya telahpun mendaftar di traffic swirl…saya telah mencubanya…ternyata ianya bagus….
    tetapi..boleh saya tahu..bagaimana caranya untuk saya dapatkan cash daripada iklan yang saya lihat itu>>>

    1. Hi Alvien,
      Cara nak dapatkan cash dari Traffic Swirl:
      Klik dekat “Earn at Traffic Swirl”. Adik boleh dapat cash dengan melayari PTC ads, adik juga boleh kumpulkan token semasa surfing tu, dan tukarkan kepada cash chest, selain itu jika adik cari orang join dibawah adik, adik dapat 30% komisyen dari pembelian downline, 30% dari ptc ads yang mereka tengok dan juga dapat 3% kredit dari kredit yg downline dapat. Semasa adik melayari Ad Grid pun ada hadiah cash chest.

  2. hai kak.. saya dah try daftar kat trafficswirl.. dia cakap you can claim your ticket pastu total surf saya xbertambah.. sebab saya xclaim tiket ker? cane nak claim tiket tu er?

    1. Cara nak claim ticket tu, scroll ke bawah dan klik pada button CLAIM TICKET, setiap 50 page surfing boleh claim ticket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *