Cara Nak Dapat Cash Dari Traffic Swirl

Salam hormat pada semua pembaca,

Hari ini saya nak tunjukkan cara nak dapat cash dari TE Traffic Swirl.

Langkah2 nya

1. ) Login Traffic Swirl dulu, kemudian klik Earn at Traffic Swirl.

tfs

 

2 ) Ada beberapa cara nak dapat cash:

a) Dengan melihat PTC ads. Klik pada PTC (paid to click) dan klik iklan, kebiasaannya upah dalam 0.001 ke 0.002 usd untuk satu ptc ads.

tfs1

b) Daily Bonus- hanya lakukan tugas harian anda, dan dapatkan cash.

 

tfs7

c) Dengan menukarkan token kepada cash. Untuk dapat token, anda kena view token ads. Kumpulkan token dan tukarkan kepada cash di marketplace(pasar)

tfs3

 

d) Bermain Ad Grid, anda boleh memenangi hadiah cash. Klik pada Games :::::> Ad Grid seperti dibawah

tfs2

e) Menaja orang masuk Traffic Swirl dibawah anda. Anda dapat komisyen 30% dari pembelian downline anda dan juga dari PTC klik mereka (ahli Pro), kalau ahli percuma, kuranglah sikit.. 🙂

tfs4

f) Masuk contest: Ada 3 pertandingan yang anda boleh masuk untuk dapat cash.

tfs5

Traffic Swirl memang best! Selamat mencuba!

Jom Buat Duit Sambil Surfing Di Traffic Swirl

Salam sejahtera,

Kali ini saya akan terangkan mengenai satu traffic exchange yang menjadi favourite saya, iaitu Traffic Swirl. Jika anda baru mengenai Traffic Exchanges (TE), ia adalah satu program untuk pertukaran trafik, iaitu anda perlu melayari laman web orang lain supaya mereka melayari web anda. Dengan cara ini anda boleh mempromosikan website anda, ini sesuai jika anda mempunyai bisnes online untuk dipromosikan ke khalayak global. Saya promosi bisnes GLOBAL NI.

Mengapa Traffic Swirl Istimewa?

  1. Anda mendapat cash dengan surfing (melayari laman web). Setiap hari anda login, terdapat task atau kerja yang anda perlu lakukan, dan anda akan di bayar upah cash. Hanya buat task ini secara konsisten setiap hari dan wang dalam akaun anda meningkat. Upgrade akaun anda ke akaun Pro untuk dapatkan lebih hadiah.bonus
  2. Traffic Swirl mempunyai “chat feature” untuk anda berbual dengan ahli lain semasa anda melayari laman web, dan TE ini ada banyak smiley untuk anda guna, sekurang-kurangnya 50 ke 100! Chat di Traffic Swirl adalah yang paling aktif yang saya pernah dilihat dalam Pertukaran Trafik, semua ahli baik dan peramah!.
  3. Banyak Peraduan dan Hadiah! Antara hadiah yang disediakan ialah:

chest

a) Treasure chests– kumpulkan treasure chests dan kunci semasa anda surfing untuk memenangi hadiah kredit dan wang.

refcontest

b) Peraduan bulanan top referral (tajaan tertinggi)- Mereka yang mendapat tajaan tertinggi bagi bulan itu akan mendapat naik taraf percuma seumur hidup Pro. Juga undian secara rawak untuk semua yang merujuk 5 atau lebih dalam sebulan untuk memenangi usd 10 atau 5000 kredit.

rapidwin

c) Rapid Win Game– Setiap 5 minit pemenang akan dipilih daripada permainan ini untuk memenangi kredit atau wang tunai!

ticket1

d) Weekly Ticket Drawing- Setiap minggu tiket dipilih, jika tiket anda terpilih anda menang
1000 kredit dan usd 5, anda mendapat tiket setiap 100 muka surat yang dilayari.

promoter

e) Top Promoter Bonus- Promosikan laman referral anda 1000 + kali dan dapatkan hadiah  bonus!

event_shellgame

f) Shell Game Sunday- Teka shell yang ada menyimpan bola hijau dan jika tepat tekaan anda, dapat hadiah 🙂

event_cash

g) Cash Money Monday- Ahli mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah pada papan permainan Swirly Paws!

chest

h)Treasure Chest Tuesday– Kongsi chest dan kunci ini dengan rakan-rakan anda (dan anda akan menerima dari mereka juga).

event_party

i) Traffic Swirl Surf Party Wednesday– Layari 50 halaman Trafik Swirl dan  2 tetamu TE untuk memenangi hadiah!

event_thursday

j) Thunderous Thursday– Bonus kilat rawak dianugerahkan sepanjang hari!

event_friday

k) Friday Funday- Empat permainan yang paling popular di dalam satu hari!

event_secretagent

i) Secret Agent Saturday- Cari ejen itu dan memenangi hadiah, dugaan yang salah ejen menang!

Kesimpulannya: Trafik Swirl adalah traffic exchange yang sangat menarik, mempunyai ruangan chat dan ada banyak permainan dan pertandingan yang dibuat untuk semua ahli  sehingga kerana anda tidak mahu ketinggalan menyertainya. Yang lebih penting ialah anda memerlukan pertukaran trafik untuk mempromosikan bisnes online anda! Apa yang kita mahu apabila kita menggunakan TE, ialah kita mahu website kita untuk dilihat oleh orang lain.

Sertai secara percuma di sini. Klik Trafik Swirl

Gunakan Kod Promosi:  SignUpBonus untuk mendapat hadiah kredit dari admin Traffic Swirl (dari 500-650 mengikut admin TrafficSwirl).

Saya mempunyai bonus istimewa untuk anda:

Selepas anda menyertai Traffic Swirl, mengaktifkan akaun dan melayari 50 muka laman web, saya akan menghantar tambahan 100 kredit bonus ke akaun anda!

Selamat Mendaftar!

Promosi link Clixsense anda menggunakan Traffic Exchange

Promosi link anda untuk dapatkan Rujukan Percuma untuk Program Klik Iklan seperti Clixsense/Neobux

Mendapat rujukan langsung/orang bawah/downline adalah penting jika anda mahu membuat wang besar di mana-mana program bisnes online. Contohnya di Clixsense, anda akan di bayar komisyen hingga ke 8 level di bawah anda. Begitu juga di Neobux, kalau dapat rujukan langsung, setiap klik yg mereka buat, anda dapat komisyen, inilah yang menjadikan rujukan langsung begitu berharga. Rujukan sewa di Neobux boleh membantu menambahkan wang, tetapi saya tak galakkan anda menyewa, takut rugi jika sewaan tak aktif, oleh itu lebih baik cari rujukan langsung di bawah anda akan memberikan perbezaan pendapatan yang besar.

Ramai ahli laman PTC (paid to click) tidak mencari rujukan langsung dan hanya memberi tumpuan kepada rujukan sewa. Ini adalah satu kesilapan kerana anda hanya menggunakan separuh daripada potensi sebenar laman PTC ini. Ada banyak cara untuk mendapatkan rujukan dengan cara yang murah, atau percuma. Dalam post ini saya akan menunjukkan cara-cara untuk mendapatkan rujukan Clixsense/Neobux atau sebarang bisnes yg anda join secara percuma menggunakan traffic exchanges.

Cara untuk mendapatkan downline/rujukan langsung dengan Traffic Exchange

Anda perlu menyertai traffic exchanges atau pertukaran trafik dan mempromosikan laman web anda. Seperti namanya, ia adalah satu cara untuk bertukar-tukar trafik dengan orang lain yang mahu laman web mereka terdedah kepada masyarakat. Sesebuah traffic exchange akan menawarkan kredit untuk melihat laman web, dan anda menggunakan kredit untuk mendapatkan pandangan dari masyarakat kepada laman web anda. Jika melayari laman web adalah dalam nisbah 1:1, maka 1 view bersamaan 1 kredit, dan 1 kredit akan membawa 1 pengunjung ke laman web anda. Maknanya anda lihat web orang lain, orang lain pula akan melihat web anda (traffic exchange).

Pertukaran trafik berkesan kerana hanya mereka yang berminat dengan promosi laman web anda saja yg akan mendaftar, dan apabila mereka mendaftar, mereka terdorong untuk klik iklan kerana mereka mahu. Terdapat banyak traffic exchanges di web, ada yang bagus dan ada juga  yang tidak bagus. Saya telah memilih traffic exchanges yang terbaik untuk anda promosikan link Clixsense, Neobux atau sebarang PTC anda.

Traffic Exchanges dibawah adalah antara pertukaran lalu lintas yang terbesar, dengan pangkalan pengguna dengan lebih daripada 1 juta ahli. Laman-laman web ini tidak boleh diabaikan jika anda ingin mendapatkan ramai rujukan. Sistem mereka adalah mudah untuk digunakan dan mereka mempunyai banyak medium untuk promosi, contohnya promosi laman web, banner dan juga ‘text ad’. Anda juga boleh mendapatkan sedikit wang tunai daripada melayari laman traffic exchanges ini. Baca penerangan lengkap berkenaan Traffic Exchanges DISINI

Klik pada banner dibawah untuk mendaftar.

Senarai Traffic Exchange Yang Anda Boleh Join, sertai Easyhits4u dulu.

# 1 – EasyHits4U

The Best Traffic Exchange

#2- Hitlink

#3 -Traffic Swirl

 

#4- TrafficSplash

#5- Hit2Hit

Hit2Hit

#6 HitsBoosterPro

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

#7 HighHits

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

#8 TrafficAdBar

#9 Hit Safari

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

Apa yang perlu saya lakukan?

Apa yang anda perlu lakukan adalah mendaftar di laman web mereka dan mula melayari laman web untuk mendapatkan kredit, dan menggunakan kredit tersebut untuk mempromosikan link rujukan anda. Tetapi sudah tentu, proses ini perlu dilakukan dengan betul, jika tidak, anda akan membazirkan kredit anda dan masa anda.

Lihat cara menggunakan traffic exchange Easyhits4u DI SINI.

Cara penggunaan adalah sama untuk traffic exchange yang lain.

Cara meletakkan link untuk promosi Neobux/Clixsense anda di trafffic exchange Easyhits4u:

1. Klik pada My Sites

 

e4u

2. Skrol kebawah dan klik pada ‘Add a new site”. Masukkan link Neobux/Clixsense anda.

e4u1

3.  Klik pada ‘add site’. Setelah link anda telah di masukkan, masukkan jumlah kredit yang anda mahu untuk pertukaran trafik, kemudian klik ‘Assign’. Jika anda letak 100 kredit, maka anda akan dapat 100 orang yang melihat laman web anda. Selamat mencuba!

e4u2

Promosikan link Clixsense/Neobux/Ojooo anda di EasyHits4U

Sebelum saya menerangkan cara nak promosikan link bisnes online anda seperti Clixsense/Neobux/Nerdbux anda di Easyhits4u. Jika anda belum menyertai Easyhits4u boleh join DI SINI terlebih dahulu. Anda boleh menyertai Easyhits4u sebagai ahli percuma/upgraded (berbayar).

The Most Popular Traffic Exchange

Bagaimana cara nak promosi sambil BUAT DUIT/ jana pendapatan tambahan di Easyhits4u ? Caranya sangat senang kerana anda perlu layari laman web atau “surfing” untuk mengumpulkan kredit dahulu. Kredit yang anda perolehi pula digunakan kembali untuk anda “allocate”kan atau anda berikan kepada blog/website/link PTC (program paid to click) yang akan anda promosikan atau boleh juga gunakan kredit tersebut untuk iklan banner atau iklan teks.

EasyHits4U sesuai untuk buat promosi website/blog, kerana Easyhits4u menerima sebarang jenis laman web dalam apa jenis bahasa sekali pun, sebelum ini minimum mesti 80% pakai bahasa Inggeris. Saya juga ada mempromosikan blog saya di Easyhits4u. Namun berbeza jika anda mendaftarkan iklan banner ataupun iklan teks, mereka akan periksa terlebih dahulu, dan kebenaran boleh disiarkan atau tidak di easyhits4u akan diberikan di ruang “My Banners” atau “My Text Ads”.

Surfing di EasyHits4U ada 2 jenis iaitu:
15 sec-untuk ahli Premium (anda akan dapat 1.0 kredit setiap surfing)

20 sec- untuk ahli Percuma/Standard (anda akan dapat 1.0 kredit setiap surfing)

Setiap 1000 sites yang anda surf/layar, anda akan dibayar $0.30 usd. Yang paling bestnya, jika anda mempunyai downline, setiap 100 sites yang mereka layar anda akan mendapat $0.10 usd!
Bayaran minima untuk withdraw duit ialah usd 3.00, wang ini akan dibayar ke akaun Paypal dan Payza anda. Daftar Paypal jika anda belum mendaftar. Ikut panduan daftar PayPal disini

Cara Surfing/Melayari Website Di Easyhits4u

Setelah anda login, pada homepage anda, pilih salah satu jenis surfing (15 saat atau 20 saat).

easyhits

Klik pada butang tersebut, maka akan tampil halaman surfing dan pada bahagian kiri atas akan tampil seperti gambar berikut, jika timer sudah berubah menjadi “GO”.


Sekarang pilih salah satu gambar yang berkembar atau sama di kotak tersebut seperti yang saya bulatkan tu. Klik kat gambar tu. Pada kotak pertanyaan tersebut kadang-kadang muncul soalan seperti soalan matematik, jadi hanya perlu jawab sahaja. Anda akan dikreditkan selepas memilih gambar berkembar atau setelah menjawab soalan dengan betul. Laman web lain pula akan muncul, tunggu timer jadi GO, kemudian klik lagi pada 2 gambar yang sama.

Jika anda melihat paparan seperti ini maka klik “Claim Your Prize Now”, lihatlah bonus apa yang anda dapat, samada kredit tambahan, banner impression atau text link impression, akan tetapi bonus dollar ($) biasanya hanya jika kita sudah surfing melebihi 200 sites pada hari itu.

Kalau anda belum join, boleh register DI SINI.

Pengalaman Saya di EasyHits4U
Saya gunakan laman EasyHits4U untuk meningkatkan trafik ke laman web saya iaitu untuk blog ini dan juga untuk mengiklankan bisnes online yang saya sertai, contohnya bisnes ini. Pada mulanya saya join untuk tingkatkan trafik ke laman blog saya, maklum saja blog baru, memang susah nak dapat pengunjung blog. Jika banyak trafik masuk ke laman blog kita, ini secara tidak langsung akan menaikkan page rank blog kita. Pengunjung dari Easyhits4u adalah dikira trafik pengunjung yang sah, walaupun bukan semua pelawat yang membaca blog kita tu..:-)

Untuk masuk EasyHits4U ini 100% PERCUMA dan cara kerjanya mudah je, hanya layari laman web dan klik gambar yang sama/jawab soalan di kotak sebelah kiri tu. Boleh buat sambil2 buat kerja kat computer tu. Kalau nak ikutkan memang la habuannya sikit sangat, tapi buat je secara santai, sikit-sikit, lama-lama akan jadi bukitkan…Lebih baik jika anda dapat taja rakan-rakan join. Kerana jika mereka surf sites, anda akan dapat sedikit komisyen (setiap 100 sites yang mereka layar anda akan mendapat $0.10 usd). Terutama rakan yang ada bisnes online yang ingin diiklankan.

Semasa pasang iklan tu boleh buat “advanced setting” , iaitu targetkan pengunjung dari Negara yang anda ingin mendapat pelawat, contohnya nak setkan blog anda supaya orang Malaysia je yang tengok, setkan nama Negara pada Malaysia. Kalau ada bisnes global bolehlah set nak iklan ke Negara Amerika ke, United Kingdom ke..ikut suka lah! Tapi advanced setting ni hanya untuk ahli yang upgrade je…  🙂
Klik iklan dapat duit tanpa modal! Bukan hanya trafik yang saya dapat tetapi duit $ 0.3usd setiap 1000 surf yang kita lakukan dan duit ini boleh keluarkan/withdraw setelah terkumpul $ 3.0 usd. Selain itu ada bonus yang bermacam-macam setiap kali kita dah surf 25, 50, 75, 100, 150, 200 sites, mulai dari kredit untuk mendatangkan trafik, pasang iklan teks, iklan banner hinggalah ke dollar usd.

Kalau kita rajin klik hasilnya agak bagus dan boleh mengalahkan penghasilan di paid to click (PTC) lain, kerana dalam sehari biasanya kita boleh surf antara 150 – 250 sites orang lain. Surf 200 sites/sehari ni taklah lama sangat, apalagi kita surf sambil-sambil buat pekerjaan lain kerana timernya tetap jalan walaupun kita buka halaman/pekerjaan lain. Dan yang lebih penting EasyHits4U terbukti membayar semua komisyen pada ahli-ahlinya. Belum lagi keuntungan hasil dari pengiklanan promosi produk atau cari downline/referal.

Saya jadi member yang upgrade Premium di Easyhits4u, sebab bila upgrade banyak kelebihannya, dapat bonus kredit, rate exchange yang bagus, tajaan atau referal percuma (maknanya dapat downline percuma), dapat kredit dari downline dibawah anda hingga 6 level, boleh iklan “unlimited” websites dan macam-macam lagi lah..boleh tengok benefit/faedahnya kat gambar kat bawah ni. Tapi jangan upgrade dulu, biasakan dulu dengan cara kerja easyhits4u, saya nasihatkan boleh upgrade jika anda ada bisnes nak iklan atau ada blog untuk dapatkan trafik, ok!

 

Bagaimana, ingin join sekarang ? Cuma klik DI SINI Dan segera isikan pendaftaran! Selamat mencuba!.