Bukti Income Clixsense

Bukti Income Clixsense

Ramai yang tak percaya boleh dapat income dengan hanya klik-klik iklan je, tambah pulak upah klik iklan sedikit je, ye lah, sapa nak bagi upah besar dengan kerja yang senang macam klik iklan ni! Yang penting dapat tambah income sikit-sikit secara part time, buat sikit- sikit setiap hari, lama-lama jadi bukit.

Gambar-gambar di bawah ialah bukti income dari program PTC Clixsense. Jika tekun dan sabar klik iklan, anda pun boleh dapat income macam ni. Hanya perlu rajin klik sikit2 setiap hari secara santai-santai dari rumah, kemudian sharekan program ni dengan rakan-rakan seramai yang mungkin!

Kalau nak klik sorang-sorang income lambat naik, ajak rakan2 join seramai yang boleh, lagipun nak join PERCUMA je. Rajin2 la promosi di laman sosial!. Bila ada ramai downline, anda akan lihat komisyen bertambah dengan lebih cepat sebab bila ada orang register di bawah link anda, anda dapat komisyen, lepas tu bila downline anda klik iklan, setiap iklan yang mereka lihat, anda akan dapat komisyen juga.

Lihat bukti income yang saya dapat dari Clixsense

  • 7 Januari 2014

buktics1k

  • 15 Mac 2014

buktics2k

  • 27 Mei 2014

buktics3k

  • 1 November 2014

buktics4k

  • 31 Januari 2015

buktics5k

  • 23 Jun 2015

buktics6k

  • 11 Disember 2015

buktiincome6-11dis2015

 

 

Bukti Bayaran Upah Klik Iklan Ojooo

Bukti Bayaran Upah Klik Iklan Ojooo

Alhamdulillah, pada 25 September 2015, saya terima bayaran kedua dari upah klik iklan dari laman PTC (klik iklan dapat duit) Ojooo.com Sebelum ni saya ada post bukti bayaran upah klik iklan yang pertama dengan Ojooo. Boleh tengok kat sini ==> Bukti Income Ojooo.com

buktiojooo

Kalau tak silap dah lama dah saya request payment ni, 4 bulan yang lepas, iaitu pada bulan Mei..jenuh juga tunggu, tapi Ojooo tetap membayar ahli yang request bayaran, walaupun agak lambat. Itulah ciri yang penting bagi sesuatu laman PTC, yang penting ialah laman PTC ini membayar ahli-ahli mereka. Saya tunjukkan bukti bayaran upah klik iklan Ojooo hari ini. Saya pasti berjuta ahli di seluruh dunia yang request pengeluaran upah klik iklan mereka, jadi perlu ikut waiting list atau senarai menunggu untuk pastikan semua ahli di bayar..yang penting bersabar!

Setiap hari saya hanya pastikan saya klik iklan sebanyak 4 iklan setiap hari untuk menerima komisyen dari klik yang dibuat oleh downline atau orang bawah saya. Kerjanya mudah saja, hanya klik iklan dan biarkan iklan tu berjalan, tak tengok pun takpe. Boleh buat sambil2 buat kerja di komputer, hanya perlu trace/ikut lakaran yang disuruh untuk dapat upah dalam usd. Tengok gambar dibawah ni. Selamat mencuba!

Untuk step-by step Cara Withdraw Duit Klik Iklan & Bukti Bayaran Ojooo boleh klik link ini.

ojooo

Bukti Income Dari Ojooo.com

Bukti Income Dari Ojooo.com

Salam sejahtera,

Alhamdulillah hari ni saya dapat payment dari Ojooo untuk upah klik iklan. Jadi saya nak tunjukkan bukti income dari Ojooo.com ni. Lama juga nak dapat duit ni, kalau tak silap dah sebulan lebih saya tunggu selepas request withdraw. Mungkin ramai sangat yang request nak keluarkan duit, lagi pun syarikat ni jauh.. 🙂 German!

Tapi tak pa, yang penting, syarikat ni dah terbukti membayar!

Ok, saya sertakan di sini bukti bayaran.

 

ojoopayment

 

Sudah terbukti income dari Ojooo.com ni memang boleh dapat, jadi kawan-kawan, jom klik iklan dapat usd tanpa modal.

Step dia mudah je

1. Join

2. Klik iklan

3. Ajak Rakan Join

4. Minimum klik 4 iklan je, untuk dapat komisyen dari tajaan atau orang yang daftar dibawah anda setiap hari!

Selamat Mencuba!