Cara Daftar Clixsense

Pocket

Saya tunjukkan cara daftar Clixsense, langkah demi langkah. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah ikut satu per satu langkah yang ditunjukkan dibawah ini untuk program menjawab survey dapat upah.

Langkah 1: Program Clixsense ini akan memberikan upah kepada kita, dan sekiranya kita melakukan survey, tasks atau offer. Tugas ini hanya sesuai untuk yang mahir berbahasa Inggeris.

Peringatan: Program ini mempunyai syarat yang agak ketat. Salah satu syaratnya ialah kita tidak dibenarkan untuk daftar dua akaun dengan menggunakan komputer dan line internet/wifi yang sama.

Info Program Survey, Tasks dan Offer

Nama Program: Clixsense

Cara Bayaran: Payza. Minima untuk pengeluaran: $10

Referal Program : 1 level sahaja (Tanpa limit).

Link Pendaftaran: Klik Disini Untuk Mendaftar.

1. Isikan nama, email, password, username anda dan klik ” Sign Up Now”

2. Satu link pengesahan akan dihantar ke email anda, buka email dan klik link pengesahan tersebut.

3. Sekarang anda perlu login ke akaun Clixsense anda untuk mengaktifkan akaun anda. Isikan informasi personal anda seperti alamat, no telefon, jantina dan masukkan gambar jika mahu. Masukkan Payza untuk tujuan pembayaran komisyen nanti.

Daftar akaun Payza. Rujuk Cara Daftar Payza.

Klik pada “Update Account” dibawah. Selesai pendaftaran dan tahniah!

 

 

 

27 Replies to “Cara Daftar Clixsense”

  1. Hai ,,sya dah daftar semua ,,, sampai pada download ,,,, dah dowload successful , tapi tak bole bkk , ?? Ada kah sebab sya daftar menguna galaxcy tab 7 plus ?
    Sila beri tu juk ajar ke email sya ,,, atau sya kena daftar melalui komputer atau laptop?

    1. Referral tu maksudnya orang bawah atau org yang adik taja/mendaftar di bawah link adik. Click tu maksudnya klik. Jadi referral click tu maksudnya klik yang dibuat oleh orang bawah adik di Clixsense.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *