Bukti Income Dari Ojooo.com

Bukti Income Dari Ojooo.com

Salam sejahtera,

Alhamdulillah hari ni saya dapat payment dari Ojooo untuk upah klik iklan. Jadi saya nak tunjukkan bukti income dari Ojooo.com ni. Lama juga nak dapat duit ni, kalau tak silap dah sebulan lebih saya tunggu selepas request withdraw. Mungkin ramai sangat yang request nak keluarkan duit, lagi pun syarikat ni jauh.. 🙂 German!

Tapi tak pa, yang penting, syarikat ni dah terbukti membayar!

Ok, saya sertakan di sini bukti bayaran.

 

ojoopayment

 

Sudah terbukti income dari Ojooo.com ni memang boleh dapat, jadi kawan-kawan, jom klik iklan dapat usd tanpa modal.

Step dia mudah je

1. Join

2. Klik iklan

3. Ajak Rakan Join

4. Minimum klik 4 iklan je, untuk dapat komisyen dari tajaan atau orang yang daftar dibawah anda setiap hari!

Selamat Mencuba!