• Kerja Sambilan Dari Rumah Tanpa Modal

    online kredite vergleichen:
    sofortkredit online kredit

    Adakah terdapat kerja sambilan yang dapat
    dilakukan di rumah tanpa perlu keluarkan modal?

    Salam sejahtera. Jika anda seorang pelajar lepasan SPM, suri rumah, atau pelajar Universiti / Kolej ( sedang cuti semester ) mahupun seorang penganggur yang belum ada rezeki mendapat pekerjaan, adalah amat rugi jika anda tidak gunakan masa terluang yang ada untuk menjana pendapatan sampingan dari rumah. Yang penting, ianya tanpa modal. Apa yang diperlukan hanyalah sebuah komputer dan talian internet! Anda boleh buat kerja ini sebagai kerja sambilan kerana kerjanya cuma klik iklan sahaja dan ianya hanyalah 15 minit sehari.. Tidak kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan, swasta atau pekerja, sesiapa pun boleh menyertainya..

    Saya ingin berkongsi pengalaman dan cara buat duit tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. sudah ramai orang yang telah mencuba perniagaan ini sebagai kerja sambilan dari rumah, namun saya ingatkan bahawa program ini berkonsepkan: “Anda Buat, Anda Dapat” upahnya sedikit sahaja, sepadan dengan kerjanya yang senang: klik iklan dan biarkan iklan tu berjalan. Jika anda inginkan pendapatan tambahan, ajak sekali rakan-rakan untuk turut serta dalam program ini ..kerana setiap klik yang dibuat oleh rakan-rakan anda akan memberi komisyen kepada anda.

    Kerja sambilan di rumah adalah satu cara untuk anda menghasilkan duit poket tambahan. Saya akan bagitahu anda beberapa program yang anda boleh buat duit dengan hanya bekerja secara sambilan dari rumah. Ada yang tanpa modal dan ada juga yang memerlukan sedikit modal. Jika anda ingin melihat satu program pendapatan pasif yang sah, iaitu cara buat duit secara kerja berkumpulan dengan sistem bantu ahli dapat downline, lihat bisnes online pilihan saya DISINIDengan program global ini anda hanya perlu bekerja 1/2 ke 1 jam sehari, tetapi anda boleh dapat gaji setiap bulan. Itupun jika anda berminat. Tiada paksaan. Sekadar berkongsi sesuatu perkara yang saya rasakan mudah dibuat dari rumah di waktu lapang… diharap dapat memberi manfaat kepada semua.

    Ok, lima syarikat pengiklanan yang menawarkan kerja sambilan tanpa modal ialah Syarikat Clixsense, Neobux, Nerdbux, Ojoo dan Clix-space. Keahlian Clixsense dan Neobux sekarang telah mencecah 3,122,147 (lebih 3 juta) manakala Nerdbux sudah lebih 150 ribu ahli. Keahlian diterima dari seluruh dunia..

    1.ClixSense

    Laman web ini telah dimulakan sejak tahun 2007, Ia adalah salah satu laman web PTC (paid to click atau klik iklan dapat duit) yang paling terkenal. Anda boleh menjana pendapatan tambahan dari Clixsense dengan klik iklan, melakukan tawaran (offer) atau bermain permainan. Laman ini menawarkan 8 sistem peringkat refferal atau tajaan yang cukup baik jika anda boleh merujuk atau mengajak kawan-kawan atau orang ramai menyertai anda.  Anda boleh cashout/withdraw duit apabila anda telah mengumpul USD 8.00.

    Jika anda berminat mencuba, klik DISINI untuk mendaftar, boleh rujuk panduan pendaftaran DISINI. 

    Lihat cara klik iklan DISINI. Cara nak dapat downline pula DISINI

    Bila dah mencapai 500 klik jangan lupa baca post  BANTUAN DOWNLINE CLIXSENSE, okay!

    2.NeoBux

    Telah berjalan dan membayar sejak tahun 2008. Laman web ini adalah cukup baik jika anda boleh reffer/taja ahli. Keistimewaan Neobux: boleh menyewa refferals/tajaan untuk harga yang kecil, yang akan meningkatkan income anda, dan dengan itu boleh sewa lebih banyak refferals lagi, seterusnya menambah pendapatan. Satu syarikat PTC yang terkenal dengan pembayaran serta merta dan dipercayai. Anda juga boleh melakukan tawaran dan kerja lain untuk menjana pendapatan sampingan. Anda boleh withdraw apabila anda telah mencapai USD 2.00. Jika berminat untuk mencuba, sila daftar di SINI atau dengan klik banner dibawah.

    3. Nerdbux

    Nerdbux adalah program klik iklan dapat duit yang dilancarkan pada 28 Jun 2013, dimiliki oleh sebuah syarikat pengiklanan internet TimTech LLC dari Amerika Syarikat. Program Affiliatenya Unlimited – maknanya tiada had kepada bilangan individu yang anda boleh rujuk ke laman web ini. Peluang yang baik jika anda dapat menaja ramai orang mendaftar di bawah anda. Untuk setiap ahli yang anda rujuk, anda akan mendapat 50% daripada pendapatan mereka.

    Dapatkan Sehingga $ 0.02 Per Klik
    Bayaran minimum serendah $ 2.00
    Mendapat 100% daripada rujukan sewa anda (upgraded members)
    Main NerdGrid 25 kali sehari

    Klik DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Nerdbux.

    4. Ojooo

    Ojooo adalah satu program klik iklan dapat duit yang sedang berkembang pesat dari negara German. Ojooo ni best sebab upah dia lebih sikit…0.005 hingga 0.01 usd. Jika anda menaja, komisyen 50% akan diberi dari  setiap klik  rujukan anda. Satu ciri yang sangat istimewa pada Ojooo adalah bonus rujukan. Bagi setiap 100 dan 1000 klik dari rujukan anda pada setiap jenis iklan, anda akan mendapat bonus sehingga 50 $! Beli keahlian premium dan perolehi  10 $ dari setiap pembelian upgrade rujukan anda.

    Klik DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Ojooo.

    5. Legacyclix

    Ini satu lagi laman PTC yang boleh dipercayai oleh Legacy Team Coop, satu pasukan yang professional, stabil dan mempunyai 7 tahun pengalaman dalam bidang internet dan pemasaran. Mereka ini adalah rakan-rakan kepada admin Nerdbux (Timtech).

    Ahli boleh mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah dengan melihat laman web, video dan lain-lain. Ianya percuma untuk membuat akaun di sini. Jana pendapatan sehingga $ 0,01 per klik dan sehingga 0.01 per klik rujukan anda.

    Klik DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar dengan Legacyclix.

    Komisyen

    Komisyen anda akan dibayar terus ke akaun Paypal anda. Untuk itu, anda perlu mendaftar dengan Paypal. Rujuk Panduan pendaftaran DI SINI. Lihat cara klik iklan di SINI

    Sekali lagi saya katakan bahawa anda tidak boleh menjadi kaya dalam satu hari dengan program klik iklan seperti ini. Ianya bersifat sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit. Program ini jenis: ANDA BUAT, ANDA DAPAT. Anda akan dapat income yang lebih jika ada ramai downline..caranya?..kena rajin promosi.

    Terimakasih, dan selamat mencuba.

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Cara Nak Dapat Cash Dari Traffic Swirl

    Salam hormat pada semua pembaca,

    Hari ini saya nak tunjukkan cara nak dapat cash dari TE Traffic Swirl.

    Langkah2 nya

    1. ) Login Traffic Swirl dulu, kemudian klik Earn at Traffic Swirl.

    tfs

     

    2 ) Ada beberapa cara nak dapat cash:

    a) Dengan melihat PTC ads. Klik pada PTC (paid to click) dan klik iklan, kebiasaannya upah dalam 0.001 ke 0.002 usd untuk satu ptc ads.

    tfs1

    b) Daily Bonus- hanya lakukan tugas harian anda, dan dapatkan cash.

     

    tfs7

    c) Dengan menukarkan token kepada cash. Untuk dapat token, anda kena view token ads. Kumpulkan token dan tukarkan kepada cash di marketplace(pasar)

    tfs3

     

    d) Bermain Ad Grid, anda boleh memenangi hadiah cash. Klik pada Games :::::> Ad Grid seperti dibawah

    tfs2

    e) Menaja orang masuk Traffic Swirl dibawah anda. Anda dapat komisyen 30% dari pembelian downline anda dan juga dari PTC klik mereka (ahli Pro), kalau ahli percuma, kuranglah sikit.. :-)

    tfs4

    f) Masuk contest: Ada 3 pertandingan yang anda boleh masuk untuk dapat cash.

    tfs5

    Traffic Swirl memang best! Selamat mencuba!

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Jom Buat Duit Sambil Surfing Di Traffic Swirl

    Salam sejahtera,

    Kali ini saya akan terangkan mengenai satu traffic exchange yang menjadi favourite saya, iaitu Traffic Swirl. Jika anda baru mengenai Traffic Exchanges (TE), ia adalah satu program untuk pertukaran trafik, iaitu anda perlu melayari laman web orang lain supaya mereka melayari web anda. Dengan cara ini anda boleh mempromosikan website anda, ini sesuai jika anda mempunyai bisnes online untuk dipromosikan ke khalayak global. Saya promosi bisnes GLOBAL NI.

    Mengapa Traffic Swirl Istimewa?

    1. Anda mendapat cash dengan surfing (melayari laman web). Setiap hari anda login, terdapat task atau kerja yang anda perlu lakukan, dan anda akan di bayar upah cash. Hanya buat task ini secara konsisten setiap hari dan wang dalam akaun anda meningkat. Upgrade akaun anda ke akaun Pro untuk dapatkan lebih hadiah.bonus
    2. Traffic Swirl mempunyai “chat feature” untuk anda berbual dengan ahli lain semasa anda melayari laman web, dan TE ini ada banyak smiley untuk anda guna, sekurang-kurangnya 50 ke 100! Chat di Traffic Swirl adalah yang paling aktif yang saya pernah dilihat dalam Pertukaran Trafik, semua ahli baik dan peramah!.
    3. Banyak Peraduan dan Hadiah! Antara hadiah yang disediakan ialah:

    chest

    a) Treasure chests- kumpulkan treasure chests dan kunci semasa anda surfing untuk memenangi hadiah kredit dan wang.

    refcontest

    b) Peraduan bulanan top referral (tajaan tertinggi)- Mereka yang mendapat tajaan tertinggi bagi bulan itu akan mendapat naik taraf percuma seumur hidup Pro. Juga undian secara rawak untuk semua yang merujuk 5 atau lebih dalam sebulan untuk memenangi usd 10 atau 5000 kredit.

    rapidwin

    c) Rapid Win Game- Setiap 5 minit pemenang akan dipilih daripada permainan ini untuk memenangi kredit atau wang tunai!

    ticket1

    d) Weekly Ticket Drawing- Setiap minggu tiket dipilih, jika tiket anda terpilih anda menang
    1000 kredit dan usd 5, anda mendapat tiket setiap 100 muka surat yang dilayari.

    promoter

    e) Top Promoter Bonus- Promosikan laman referral anda 1000 + kali dan dapatkan hadiah  bonus!

    event_shellgame

    f) Shell Game Sunday- Teka shell yang ada menyimpan bola hijau dan jika tepat tekaan anda, dapat hadiah :-)

    event_cash

    g) Cash Money Monday- Ahli mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah pada papan permainan Swirly Paws!

    chest

    h)Treasure Chest Tuesday- Kongsi chest dan kunci ini dengan rakan-rakan anda (dan anda akan menerima dari mereka juga).

    event_party

    i) Traffic Swirl Surf Party Wednesday- Layari 50 halaman Trafik Swirl dan  2 tetamu TE untuk memenangi hadiah!

    event_thursday

    j) Thunderous Thursday- Bonus kilat rawak dianugerahkan sepanjang hari!

    event_friday

    k) Friday Funday- Empat permainan yang paling popular di dalam satu hari!

    event_secretagent

    i) Secret Agent Saturday- Cari ejen itu dan memenangi hadiah, dugaan yang salah ejen menang!

    Kesimpulannya: Trafik Swirl adalah traffic exchange yang sangat menarik, mempunyai ruangan chat dan ada banyak permainan dan pertandingan yang dibuat untuk semua ahli  sehingga kerana anda tidak mahu ketinggalan menyertainya. Yang lebih penting ialah anda memerlukan pertukaran trafik untuk mempromosikan bisnes online anda! Apa yang kita mahu apabila kita menggunakan TE, ialah kita mahu website kita untuk dilihat oleh orang lain.

    Sertai secara percuma di sini. Klik Trafik Swirl

    Gunakan Kod Promosi:  SignUpBonus untuk mendapat hadiah kredit dari admin Traffic Swirl (dari 500-650 mengikut admin TrafficSwirl).

    Saya mempunyai bonus istimewa untuk anda:

    Selepas anda menyertai Traffic Swirl, mengaktifkan akaun dan melayari 50 muka laman web, saya akan menghantar tambahan 100 kredit bonus ke akaun anda!

    Selamat Mendaftar!

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Tips Cara Mudah & Cepat Menaikkan Pagerank Blog Anda

    Bukan senang nak menaikkan pagerank blog kita di laman carian di internet. Kebiasaannya ia memerlukan teknik yang rumit seperti teknik SEO yang dilakukan oleh pakar webmaster/SEO. Ada satu cara mudah untuk menaikkan pagerank blog anda, tetapi ia berdasarkan kepercayaan dan prinsip “Honesty Is The Best Policy” atau dalam bahasa Melayunya  ” Kejujuran Adalah Strategi Terbaik”.

    Apa manfaat yang akan anda peroleh dari teknik ini?

    1. Blog anda akan kebanjiran traffic/pengunjung secara luar biasa hari demi hari, tanpa harus susah-susah memikirkan SEO atau berpenat-penatan melakukan promosi di pelbagai tempat di dunia online.

    2. Blog anda juga akan kebanjiran backlink secara signifikan hari demi hari, tanpa perlu susah-susah memburu link di pelbagai tempat di dunia internet.

     

    Bagaimana caranya menaikkan pagerank blog saya?

    Apa yang harus anda lakukan adalah dengan mengikuti langkah-langkah berikut :
    Buatlah posting artikel seperti posting saya ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk sesuka anda (sebab ini merupakan SEO buat web/blog anda sendiri).
    Kemudian letakkan Link-Link di bawah ini pada artikel anda tersebut di blog/web anda.

    1. Google
    2. Bisnis Online
    3. Yahoo
    4. Valawax
    5. alexa
    6. blogger
    7. Free Template
    8. software
    9. Tutorial Blogging | Internet Bisnis Online
    10. Blog
    11. kreativitas
    12. Cnet
    13. Trik Gratis
    14. Irvanzzzzsss berbagi ilmu

    15. Kerja Sambilan Dari Rumah Tanpa Modal

     

    PERATURAN :
    Sebelum anda meletakkan Link-Link tersebut diatas ke dalam posting web/blog anda, hapuskan/delete Link nombor 1 yang tulisannya saya boldkan.

    Setelah link no 1 hilang dari urutan link,  setiap link anda naikkan 1 level ke atas. Yang tadinya no 2 naik menjadi no 1, yang tadinya no 3 menjadi no 2, yang tadinya no 4 menjadi no 3 dan begitu seterusnya. Setelah itu masukkan Link anda pada urutan Paling bawah    ( no 15 ).
    Ingat!!! Jangan ubahkan urutan daftar link dan jangan lupa masukkan link pada setiap perkataan.  Apabila ada blogger yang berminat dengan method ini berjaya menduplikasi teknik ini, contohnya jika 5 blogger yang bergabung maka jumlah Backlink yang anda dapat adalah:
    Posisi anda 15, jumlah backlink = 1
    Posisi 14, jumlah backlink = 5
    Posisi 13, jumlah backlink = 25
    Posisi 12, jumlah backlink = 125
    Posisi 11, jumlah backlink = 625
    Posisi 10, jumlah backlink = 3.125
    Posisi 9, jumlah backlink = 15.625
    Posisi 8, jumlah backlink = 78.125
    Posisi 7, jumlah backlink = 390.625
    Posisi 6, jumlah backlink = 1.953.125
    Posisi 5, jumlah backlink = 9.765.625
    Posisi 4, jumlah backlink = 48.828.125
    Posisi 3, jumlah backlink = 244.140.625
    Posisi 2, jumlah backlink = 1.220.703.125
    Posisi 1, jumlah backlink = 6.103.515.625
    Daripada semua keyword/kata kunci yang anda gunakan, bayangkan jika ini berjalan dengan sempurna maka anda akan memperoleh 6.103.515.625 external link yang berasal dari berbagai blog yang anda tidak akan pernah bayangkan sebelumnya. Belum lagi apabila ada pengunjung blog anda dari Link List yang tersebut diatas maka secara automatik anda akan memperoleh traffic ke web/blog anda juga. Ingat!!! turutannya…anda harus mulakan blog anda dari urutan paling bawah (no 15) sehingga terhasil backlink ke blog anda.

    Jangan salahkan saya apabila anda tidak mengikuti cara ini dengan betul dan Link anda tiba-tiba berada pada urutan no 1. Mulai lah pada urutan paling bawah(no 15). Bolehkah Anda melakukan tindakan tidak jujur dengan menyabotaj method ini, contohnya “menghilangkan semua link asal” lalu di isi dengan link web/blog anda sendiri…? ….Boleh, tetapi method ini akan tidak berfungsi secara maksimum. Kejujuran adalah strategi terbaik…..Saya yakin bahawa kita semua tak ingin menjatuhkan kredibiliti diri sendiri dengan melakukan tindakan murahan seperti itu…

    Catatan : Sila copy saja artikel ini. Anda boleh memberi sedikit keterangan/basa basi terlebih dahulu atau dengan mengubah beberapa bahagian dari artikel tanpa men “confius” kan pembaca anda. Semoga method ini dapat berjalan sesuai harapan kita bersama. Believe it!

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Cara nak mendapatkan downline dengan Traffic Exchange

    Dapatkan Rujukan Percuma untuk Program Klik Iklan seperti Neobux

    Mendapat rujukan langsung/orang bawah/downline adalah penting jika anda mahu membuat wang besar di mana-mana program bisnes online. Contohnya di Neobux, kalau dapat rujukan langsung, kita tak payah nak bayar sewa, inilah yang menjadikan rujukan langsung begitu berharga. Rujukan sewa boleh membantu menambahkan wang, tetapi pada mulanya proses ini adalah benar-benar perlahan, oleh itu, memiliki sekumpulan rujukan langsung di bawah anda akan memberikan perbezaan pendapatan yang besar.

    Ramai pengguna Neobux tidak mencari rujukan langsung dan hanya memberi tumpuan kepada rujukan sewa. Ini adalah satu kesilapan kerana anda hanya menggunakan separuh daripada potensi sebenar Neobux ini. Ada banyak cara untuk mendapatkan rujukan dengan cara yang murah, atau percuma. Dalam post ini saya akan menunjukkan cara-cara untuk mendapatkan rujukan Neobux secara percuma menggunakan traffic exchanges.

    Cara untuk mendapatkan downline/rujukan langsung dengan Traffic Exchange

    Anda perlu menyertai traffic exchanges atau pertukaran trafik dan mempromosikan laman web anda. Seperti namanya, ia adalah satu cara untuk bertukar-tukar trafik dengan orang lain yang mahu laman web mereka terdedah kepada masyarakat. Sesebuah traffic exchange akan menawarkan kredit untuk melihat laman web, dan anda menggunakan kredit untuk mendapatkan pandangan dari masyarakat kepada laman web anda. Jika melayari laman web adalah dalam nisbah 1:1, maka 1 view bersamaan 1 kredit, dan 1 kredit akan membawa 1 pengunjung ke laman web anda. Maknanya anda lihat web orang lain, orang lain pula akan melihat web anda (traffic exchange).

    Pertukaran trafik berkesan kerana hanya mereka yang berminat dengan promosi Neobux akan mendaftar, dan apabila mereka mendaftar, mereka terdorong untuk klik iklan kerana mereka mahu. Terdapat banyak traffic exchanges di web, ada yang bagus dan ada juga  yang tidak bagus. Saya telah memilih traffic exchanges yang terbaik untuk anda promosikan link Neobux atau sebarang PTC anda.

    Traffic Exchanges dibawah adalah antara pertukaran lalu lintas yang terbesar, dengan pangkalan pengguna dengan lebih daripada 700,000 ahli. Laman-laman web ini tidak boleh diabaikan jika anda ingin mendapatkan ramai rujukan. Sistem mereka adalah mudah untuk digunakan dan mereka mempunyai banyak medium untuk promosi, contohnya promosi laman web, banner dan juga ‘text ad’. Anda juga boleh mendapatkan sedikit wang tunai daripada melayari laman traffic exchanges ini. Baca penerangan lengkap berkenaan Traffic Exchanges DISINI

    Klik pada banner dibawah untuk mendaftar. Lihat cara menggunakan traffic exchange Easyhits4u DI SINI.

    Cara penggunaan adalah sama untuk traffic exchange yang lain.

    Senarai Traffic Exchange

    # 1 – EasyHits4U

    The Most Popular Traffic Exchange

    #2- Hitlink

    #3 -Traffic Swirl

     

    #4- Fast Cash & Traffic

    #5 TrafficSplash

    #6- Hit2Hit

    Hit2Hit

    #7 HitsBoosterPro

    HitSafari - Explore the wonders of great traffic

    #8 HighHits

    HitSafari - Explore the wonders of great traffic

    #9 TrafficAdBar

    #10 Hit Safari

    HitSafari - Explore the wonders of great traffic

    Apa yang perlu saya lakukan?

    Apa yang anda perlu lakukan adalah mendaftar di laman web mereka dan mula melayari laman web untuk mendapatkan kredit, dan menggunakan kredit tersebut untuk mempromosikan link rujukan anda. Tetapi sudah tentu, proses ini perlu dilakukan dengan betul, jika tidak, anda akan membazirkan kredit anda dan masa anda.

    Cara meletakkan link untuk promosi Neobux/Clixsense/Nerdbux anda di trafffic exchange Easyhits4u:

    1. Klik pada My Sites

     

    e4u

    2. Skrol kebawah dan klik pada ‘Add a new site”. Masukkan link Neobux/Clixsense/Nerdbux anda.

    e4u1

    3.  Klik pada ‘add site’. Setelah link anda telah di masukkan, masukkan jumlah kredit yang anda mahu untuk pertukaran trafik, kemudian klik ‘Assign’. Selamat mencuba!

    e4u2

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Cara klik iklan dengan lebih sistematik

    Salam sejahtera, hari ni saya nak tunjukkan cara kerja untuk klik iklan dengan Clixsense, Neobux dan Nerdbux dengan lebih cepat. Jika anda masih baru dengan program klik iklan dapat duit, dan masih belum faham cara klik iklan, lihat cara klik iklan di sini > CARA KLIK IKLAN DAPAT DUIT

    Untuk mengklik iklan bagi satu-satu program, tentulah akan mengambil masa, jadi saya akan tunjukkan cara untuk klik iklan ketiga-tiga laman web sekaligus. Biar cepat, tapi sistematik!

    Cara klik iklan

    1. Sebaiknya gunakan browser Mozilla Firefox, pastikan bookmark toolbar ada di browser anda, caranya.. klik pada View——> toolbars—> bookmarks toolbar.

    bookmark

    2. Kemudian buat satu folder bertajuk PTC. Caranya letak cursor pada bookmark toolbar (pada gambar dibawah, ditunjukkan dengan anak panah hitam tu) kemudian right-click mouse anda dan pilih new folder

    bookmark1

     

    3. Namakan folder ni PTC. Klik Add.

    bookmark2

    4. Buka laman web Neobux login, kemudian bookmark laman web ini kedalam folder PTC tadi. Caranya klik bookmark this page—–>bookmark toolbar——->folder PTC. Kalau tak nampak folder PTC tu, klik tanda yg saya bulatkan dalam gambar dibawah. Kemudian klik “Done”.

    bookmark4

     

    bookmark3

     

    5. Buat perkara yang sama untuk Clixsense dan Nerdbux. Sekarang, setiap kali anda ingin melihat iklan, klik pada folder PTC dan klik “Open all in tabs”

    bookmark6

     

    6. Ketiga-tiga laman web akan dibuka, login kesemuanya dan klik pada View Ads

    nerd

     

    7. Untuk bergerak dari satu-laman web ke laman web yang lain, tekan butang Control dan Tab pada keyboard laptop anda, maka anda dapat bergerak dari satu laman web ke laman web yang lain dengan lebih cepat. Semasa website Clixsense sedang loading, maka anda boleh klik iklan Neobux atau Nerdbux, jadi dapat menjimatkan masa.

    keyboard

     

    8. Setelah melihat iklan dan akaun anda telah dikreditkan dengan upah melihat iklan, tutup iklan yang dah anda tengok tu dengan segera, nanti confuse pulak nanti. Selamat mencuba!

     

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Apakah perbezaan Autopay dan Autorenew dalam Program Neobux?

    Apakah perbezaan antara Autopay dan Autorenew dalam Program Klik Iklan Dapat Duit Neobux?

    Autopay

    Jika anda mengaktifkan AutoPay, pada klik pertama yang dibuat oleh rujukan sewa anda setiap hari, anda akan membayar untuk memastikan rujukan itu disewa semula pada hari berikutnya. Pada asasnya, anda akan membayar satu hari terlebih dahulu dari tarikh akhir rujukan sewa anda. Kosnya akan ditolak daripada baki sewa anda.

    Jika rujukan sewa anda tidak klik, anda tidak akan membayar untuk hari yang berikutnya.

    Jadi, bayangkan anda menyewa 50 rujukan sewa dengan perbelanjaan $ 10 untuk sewa sebulan. Daripada membayar $ 10 lagi pada bulan berikutnya (renew), anda boleh membayar untuk mereka setiap hari, berdasarkan klik pertama yang dibuat oleh rujukan sewa tersebut pada satu-satu hari.

    Sebenarnya anda akan lebih menjimatkan wang dan anda tidak akan kehabisan rujukan. Juga, anda tidak perlu bimbang tentang tarikh akhir. Ia adalah lebih mudah untuk membayar dengan cara ini, ia juga lebih murah untuk anda kerana anda dapat menjimatkan wang untuk menyewa rujukan sewa yang aktif sahaja. Ini sesuai untuk ahli Standard yang tidak mempunyai rujukan sewa yang ramai.

    Jika baki sewa anda tidak mempunyai dana yang mencukupi, ia akan memotong baki utama anda. Jika kedua-dua baki tidak mempunyai dana yang mencukupi, ia tidak akan dicetuskan dan hanya akan bekerja lagi apabila salah satu daripada baki mempunyai dana yang cukup.

    Autorenew

    AutoRenew adalah proses pembaharuan rujukan sewa anda secara automatik.

    AutoRenew berfungsi setiap hari dan memanjangkan tarikh akhir rujukan anda berdasarkan tempoh pembaharuan yang anda pilih dan masa sebelum tamat. Anda boleh mengaktifkan AutoRenew dengan cara yang sama yang anda lakukan dengan AutoPay.

    Untuk Autorenew, ada dua pilihan akan diberikan:

    Tempoh/Period: Ini adalah masa untuk sewa rujukan anda dilanjutkan. Anda boleh memilih mana-mana tempoh pembaharuan manual biasa (15, 30, 60, 90, 150, dan 240 hari). Ada sedikit diskaun yang diberikan bagi setiap tempoh (kecuali bagi 15 hari).

    15 hari – tiada diskaun
    30 hari – 5% diskaun
    60 hari – 10% diskaun
    90 hari – 18% diskaun
    150 hari – 25% diskaun
    240 days – 30% diskaun

    Sebelum/ Before: Masa sebelum pembaharuan automatik akan dicetuskan. Anda boleh memilih berapa hari yang anda mahu sebelum tarikh akhir sewa untuk fungsi autorenew rujukan anda dicetuskan.

    Auto renew sesuai jika anda seorang upgraded akaun (Golden/Ultimate), baki dalam akaun yang banyak serta mempunyai rujukan sewa yang ramai.

    Saya cadangkan anda memilih fungsi Autopay untuk rujukan sewa anda.

    Cara mengaktifkan fungsi Autopay

    1. Klik pada username anda

    2. Kemudian klik pada “Referals”.

    3. Pilih berapa ramai rujukan sewa yang anda inginkan. Ini berdasarkan baki dalam akaun anda, samada akaun sewaan(rental balance) atau akaun utama anda (main balance). 3 rujukan sewa berharga 0.6 usd, 5 rujukan berharga 1 usd, 10 rujukan berharga 2 usd, begitulah seterusnya, setiap orang rujukan sewa berharga 0.2 usd.

    4. Anda juga boleh menambahkan wang dalam akaun sewaan anda, caranya ialah dengan mengklik butang disebelah kanan ” Add funds”

    5. Kemudian boleh pilih cara anda nak lakukan pembayaran. Boleh guna Paypal atau Payza.

    Selamat mencuba!

     

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Strategi Buat Duit Dengan Clixsense

    Panduan Strategi Neobux ialah jawapannya!

    Salam sejahtera. Kali ini saya akan berikan panduan bagaimana caranya hendak berjaya dengan Program Clixsense. Kalau nak berjaya dalam sesuatu program klik iklan PTC, mestilah kena ada strategi. Tujuannya ialah untuk menjana pendapatan sampingan hanya dari rumah dari depan komputer anda dengan Program Klik Iklan Dapat Duit di Clixsense. Yang penting, anda boleh buat duit dengan program klik iklan yang tidak memerlukan sebarang MODAL!. Lihat step-step dibawah:

    1. Teruskan mengklik iklan setiap hari di Clixsense. Untuk mengumpulkan wang di Clixsense akan mengambil masa kerana sebagai ahli akaun Standard iaitu akaun percuma, bayaran yang anda terima ialah sehingga 0.01 usd setiap iklan yang anda lihat.

    2. Ajak rakan-rakan menyertai Clixsense di bawah link anda. Untuk mendapatkan link anda, klik pada username anda. Kemudian klik pada ” Account Summary”.

    3. Copy link anda di bawah My Affiliate details

    4. Dengan link ini anda boleh email rakan-rakan atau ‘post’kan link anda di Facebook supaya mereka boleh mendaftar melalui link anda. Lihat kepentingan mempunyai downline yang ramai  dan panduan menjemput rakan-rakan menyertai Clixsense DISINI. Buat setiap hari untuk menambahkan bilangan downline ANDA.

    5. Teruskan mengklik iklan sehingga anda mempunyai wang sejumlah USD 17.00 dalam akaun dan gunakan wang ini untuk meng”upgrade” akaun ke akaun PREMIUM. Bayaran ini adalah untuk SETAHUN. Dengan akaun Premium, anda mendapat upah yang lebih untuk melihat iklan.

    6. Jika anda mempunyai kad kredit, anda boleh juga meng’upgrade” ke akaun Premier dengan harga usd 17 atau dalam Rm 60 untuk bayaran setahun. Sila lihat kelebihan akaun ini di “Premium Account”.

    BANTUAN UNTUK DOWNLINE CLIXSENSE SAYA

    Syaratnya:

    1) Setelah jumlah klik anda mencecah 500 klik, sila emailkan kepada effzie2@gmail.com dengan tajuk : Bantuan Downline Clixsense

    Cara nak lihat jumlah klik:

    2) Klik “LIKE” pada Fanpage Ini KLIK IKLAN DAPAT DUIT TANPA MODAL

    3) Share post ini dengan mengklik butang social media di bahagian bawah post ini (seperti facebook/google+/twitter anda) dan “share/kongsi post ini. Masukkan ayat “Bantuan Downline Clixsense” pada post anda. Sedikit sebanyak ianya akan membantu mempromosikan blog ini seterusnya membantu ahli-ahli (termasuk anda) mendapatkan downline! Buat seminggu sekali. Add saya di facebook http://facebook.com/effzie

    4) Postkan sekurang-kurangnya satu post (tulis mengenai peluang Clixsense: eg: Jom klik iklan!) setiap minggu dan masukkan link affiliate ANDA sendiri, letak di wall facebook anda..ia adalah sebagai satu usaha untuk mengembangkan network Clixsense anda sendiri!

    Penting: Maklumat Clixsense yang diperlukan untuk email kepada effzie2@gmail.com:

    1) Link affiliate anda, contoh: http://www.clixsense.com/?no id……….

    2) Nama penuh dan username anda.

    Saya akan bantu mendapatkan 3 orang downline di bawah anda. Ini adalah sebagai tanda terimakasih dari saya kerana menjadi ahli Clixsense di bawah saya yang aktif!

    P/S: Tawaran ini saya akan berikan mengikut giliran kepada ahli yang layak mengikut tarikh email yang dikirimkan kepada saya. Harap bersabar okay!

    Jangan lupa share post ni..klik kat butang social media dibawah ni, ok.

     

     

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Saya tiada downline, bagaimana saya nak buat duit dengan Neobux?

    Cara But Duit Dengan Neobux Tanpa Sebarang Rujukan Langsung.

    Jika setiap klik saya hanya dapat sedikit duit, sampai bila saya nak klik iklan untuk keluarkan duit?

    Sebenarnya ada cara untuk membuat duit dengan Neobux. Anda perlu ada strategi. Yang terbaik ialah jika anda dapat rujukan langsung, iaitu mengajak rakan-rakan masuk ke dalam bisnes ini dan menjadi ahli yang aktif, maksudnya mengklik iklan setiap hari. Akan tetapi jika anda seorang yang tak pandai menaja atau tak nak menaja, anda boleh menyewa rujukan.

    Jika anda menghadapi masalah untuk mendapatkan rujukan langsung, anda tidak perlu bimbang kerana  Neobux membolehkan setiap ahli untuk menyewa rujukan yang akan bekerja dan mendapatkan wang untuk kita.

    # 1 Daftar di sini:

     

    # 2 Setelah mendaftar, kini  anda perlu klik semua iklan terutamanya iklan berwarna oren, kerana ia diwajibkan supaya anda akan dapat bayaran dari rujukan sewa anda di masa hadapan.

    fixedad

    Anda juga boleh bermain Adprize dan jika anda bernasib baik anda boleh menang $ 0.50, $ 10, $ 20, $ 50 atau malah keahlian emas yang bernilai $ 90. Ramai ahli telah menang dalam adprize, boleh check tentang Adprize di dalam forum Neobux jika anda mahu.

    # 3 Setelah mencapai $ 3.0 di dalam akaun, sekarang anda boleh mula menyewa rujukan. Kosnya ialah $ 0.6 anda boleh sewa 3 orang rujukan, simpan baki dalam akaun untuk kegunaan recycle rujukan sewa yang tak aktif. Kemudian hidupkan ciri-ciri autopay.

    # 4 Teruskan mengklik iklan setiap hari dan kumpulkan lagi wang untuk menyewa rujukan. Terus lakukan kaedah ini sehingga anda mencapai 300 disewa rujukan yang akan memberi anda $ 6 sehari.

    # 5 Apabila anda telah mencapai maksimum 300 rujukan, berhenti menyewa rujukan dan kumpul wang sehingga $ 90 untuk menaik taraf keahlian anda ke Golden untuk menggandakan pendapatan anda.

    # 6 Sebaik sahaja anda adalah ahli emas, anda perlu menyewa sehingga 2000 rujukan dan anda boleh mendapat sehingga $ 80 sehari.

    # 7 Untuk menambah lagi pendapatan, anda boleh upgrade ke akaun Ultimate untuk mendapat $ 160 sehari.

     

    Saya ada membuat Panduan Strategi Neobux dalam bentuk pdf, boleh dapatkannya disini. Klik PANDUAN STRATEGI NEOBUX

    Semua ini akan mengambil masa, ini bermakna anda tidak boleh berputus asa, jadilah seorang yang optimistik dan bekerja keras. Tidak ada cara mudah untuk mendapatkan wang. Hanya skim cepat kaya atau laman web penipuan yang akan memberitahu anda bahawa anda boleh mendapat wang tanpa melakukan apa-apa. Percayalah.

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
  • Dapatkan Panduan Strategi Neobux Secara PERCUMA.

    Apabila saya mula-mula menyertai NeoBux beberapa bulan yang lepas, saya rasa mustahil untuk menjana pendapatan yang baik apabila melihat bayaran melihat iklan hanyalah satu sen per klik. Masa tu saya masih baru dengan Neobux jadi tiada sebarang pengetahuan berkenaan NeoBux apatah lagi mempunyai strategi untuk berjaya dalam Neobux, oleh itu saya tak berapa serius dalam peluang ni.

    Walau bagaimanapun, tidak lama kemudian saya telah terbaca berkenaan Panduan Strategi Neobux di internet yang menerangkan bagaimana untuk menyewa rujukan dan semenjak tu saya mula melihat NeoBux sebagai perniagaan yang tidak hanya “Paid To Click sites (PTC)” tetapi satu peluang buat duit yang lumayan jika dilakukan dengan teknik yang betul. Mempunyai rujukan adalah satu-satunya cara anda akan membuat wang sebenar dengan apa jua laman PTC, jika anda hanya klik iklan ia akan mengambil masa yang lama untuk mendapatkan wang. Dengan mempunyai rujukan yang ramai dibawah anda yang aktif, anda akan mendapat bayaran setiap bulan untuk setiap iklan yang mereka lihat.

    Setelah mencuba sendiri menyewa rujukan untuk Neobux, saya mula nampak peningkatan dari segi bayaran yang saya dapat setiap bulan. Dengan ini, saya telah menterjemah panduan yang saya jumpa di internet dan berkongsi dengan anda prinsip-prinsip asas menyewa rujukan NeoBux, bagaimana untuk menguruskan rujukan NeoBux anda, bagaimana untuk mempunyai rujukan langsung secara PERCUMA yang ditambah ke akaun anda secara automatik dan lain-lain Tips & Trik untuk program Neobux.

    Panduan ini adalah KRITIKAL dan penting untuk kejayaan anda dalam program klik iklan dapat duit Neobux. Setiap ahli NeoBux perlu membaca panduan ini kerana terdapat teknik sebenar menjana pendapatan tambahan dengan program klik iklan dapat duit seperti Neobux. Ia adalah sebagai satu penyelesaian untuk isu-isu atau masalah biasa yang dialami oleh ahli-ahli NeoBux.

    Cara Mendapatkan Panduan Strategi Neobux.

    Panduan Strategi Neobux ini akan saya berikan secara PERCUMA kepada semua downline Neobux saya.

     

    Langkah 1.

    Klik pada banner di bawah untuk mendaftar ke dalam program Klik Iklan Dapat Duit Tanpa Modal Neobux.

     

    Langkah 2

    Klik sini ::::::> “Panduan Strategi Neobux” selepas mendaftar Neobux. Saya akan hantarkan panduan ini ke email anda secara Percuma!

    Sekian terimakasih.

    facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather